Obalená hlíva ústřičná

savlinka Kuchařka:

Doba přípravy: cca.45minut PT0H45M dle množství Houby 13 názorů

Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů
514

Suroviny

Hlíva ústřičná
sůl
hladká mouka
vajíčko
mléko
strouhanka
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Hlívu mírně naklepu paličkou na maso a pak ji obalím v trojobale, smažím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Obalená hlíva ústřičná

  • Sodovka Sodovka

    Hlíva je velice zdravá a dost často se ji snažím zařazovat do jídelníčku. Smaženou jsem ji ještě nedělala. Dík za typ :yes: + 8.

    Odpovědět

  • AniCiz AniCiz

  • Jenny Jenny

    :yes::-K:yes: hlíva mňam...:yes:+6:yes:

    Odpovědět

  • vycina vycina

  • petrzelka petrzelka

  • zizala zizala

    Šavlinko, dík. Já obaluju jen ty lupeny, třeně suším a drtím jako houbové koření, tak proto mi možná přijde divné to naklepávat :-8

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Také dělávám a proto dávám rovnou bodík:yes:+3

    Odpovědět

  • savlinka savlinka(autorka receptu)

    zizala,já jen mírně jemně,tak mě to naučila maminka,aby nebyla tak tuhá

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Já mám dotaz: proč se ta hlíva naklepává? Obalovanou jsem dělala mockrát, ale nikdy jsem nenaklepávala, je přece křehká, bála bych se, že ji rozbiju...

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    já tedy nevím, ale obalit a usmažit-cokoliv;-), je to dobrota:-D bodík nejde:-((, nevím proč:-8:-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Savli, hlíva je u nás jedna z priorit, taky jsem jí už dělala jako řízek, kterej je dobrej, tak ti dávám 2.boda:yes:

    Odpovědět

  • socatko socatko

    Uplne to chutnam, mnam, a ta krasna vyzdoba! :-K

    Odpovědět

  • vladi vladi

    :yes::yes:nádhera a co potom ta chuť cítím to až sem jak to voní dávám bodíků "hafo":yes::yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo