Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Obalená hlíva ústřičná

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

21. 5. 2010 15:34

Suroviny

Porce: dle množství

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bagorz

6. 10. 2020 19:03

Prosím,nenaklepávat! Vždyť ma strukturu jako pavučinka.Když už,tak na 2.minuty oblanžírovat ve vařící vodě a okapat :yes:

Sodovka Sodovka

22. 5. 2010 18:41

Hlíva je velice zdravá a dost často se ji snažím zařazovat do jídelníčku. Smaženou jsem ji ještě nedělala. Dík za typ :yes: + 8.

AniCiz

22. 5. 2010 14:39

:yes::-K

Jenny

22. 5. 2010 13:23

:yes::-K:yes: hlíva mňam...:yes:+6:yes:

vycina

22. 5. 2010 10:59

:yes::yes:+5

petrzelka

22. 5. 2010 06:44

:-K:yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 5. 2010 20:46

Šavlinko, dík. Já obaluju jen ty lupeny, třeně suším a drtím jako houbové koření, tak proto mi možná přijde divné to naklepávat :-8

pipre pipre

21. 5. 2010 19:11

Také dělávám a proto dávám rovnou bodík:yes:+3

savlinka savlinka

21. 5. 2010 17:52

zizala,já jen mírně jemně,tak mě to naučila maminka,aby nebyla tak tuhá

zizala zizala (moderátorka)

21. 5. 2010 17:43

Já mám dotaz: proč se ta hlíva naklepává? Obalovanou jsem dělala mockrát, ale nikdy jsem nenaklepávala, je přece křehká, bála bych se, že ji rozbiju...

Jana Pá

21. 5. 2010 16:27

já tedy nevím, ale obalit a usmažit-cokoliv;-), je to dobrota:-D bodík nejde:-((, nevím proč:-8:-K

Bibinka Bibinka

21. 5. 2010 16:16

Savli, hlíva je u nás jedna z priorit, taky jsem jí už dělala jako řízek, kterej je dobrej, tak ti dávám 2.boda:yes:

socatko socatko

21. 5. 2010 16:02

Uplne to chutnam, mnam, a ta krasna vyzdoba! :-K

vladi vladi

21. 5. 2010 15:39

:yes::yes:nádhera a co potom ta chuť cítím to až sem jak to voní dávám bodíků "hafo":yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: obalovaná hlíva hlíva ústřičná nejlepší recept obalovaná hlíva ústříčná hlíva ústřičná recepty hlíva ústřičná smažená hlíva ústřičná smazena hliva hlíva ústřičná recepty smažená hliva ustricna smazena hlíva ustřičná obalovaná hlíva obalovaná hlíva ústřičná recept smažená obalovaná hlíva ústřičná recepty obalené houby obalovana hliva recept jak obalit hlívu ústřičnou hlívá ustříčná recept jak obalit hlívu obalovane hlívy ústřičné top recepty hlíva ústřičná

Suroviny: hlíva ústřičná, sůl, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Obalená hlíva ústřičná

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V7Oo