Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené rybí ražničí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 2. 2010 13:43

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 050 kJ / 251 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je mým momentálním nápadem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova

24. 6. 2011 14:35

chocolate: ale no tak!!:-D Rybky jsou zdravé;-). Díky za bodík!:-)

chocolate

24. 6. 2011 14:13

Dnes jsem dělala s pangasem, kterého jsem ochutila česnekovým grilovacím kořením a pepřem, sýr jsem použila 45% uzený eidam a bylo to LUXUSNÍ:-p.+16 Jen jsem je po usmažení dala na chvíli do trouby.Máš mě na svědomí děvčico, jsem prepapaná...:-D

Tereza Blazkova

16. 5. 2010 19:54

Jani, to já jenom tak, kdyby se Ti fotka nelíbila. ;-)

JanaDorazinova

16. 5. 2010 18:08

Tereza Stepanova co to plácáš o mazání? Děkuji moc a jsem moc ráda, že vám chutná!!;-):yes:

Tereza Blazkova

16. 5. 2010 17:03

Jani :-K, včera jsme měli podruhé Tvoji dobrůtku a stihla jsem jí dokonce i vyfotit než se do toho přítel pustil :-)). Místo grilovacího koření jsem použila koření na ryby a už to bylo ono. Předtím to nebylo takové výrazné, něco mi tam prostě chybělo ;-). Posílám fotečku, pokud se Ti nebude líbit, smažu jí :-);-).

BILKOVAI

15. 5. 2010 13:44

:-O:-p:-)):yes:

JanaDorazinova

24. 4. 2010 21:09

Tereza Stepanova jéé, jasně, koření se meze nekladou!!;-)

Tereza Blazkova

24. 4. 2010 20:50

Jani:-K, zrovna dneska jsme měli na oběd tuhle mňamku :-*. Bylo to moc dobré, jenom příště vyměním grilovací koření za nějaké výraznější, možná za koření na ryby ;-).

JanaDorazinova

13. 2. 2010 22:22

cardanka díky, opravdu, to potěší:-8, ale tohle opravdu nebylo špatné;-)

cardanka

13. 2. 2010 21:08

Jani R.:-K právě naopak:-!klasikou myšleno, že Tvé recepty nikdy nezklamou:-K a v jednoduchosti je krása;-)

JanaDorazinova

13. 2. 2010 20:56

cardanka no, totální úlet zoufalce by se to taky mohlo jmenovat!:-D:-))

cardanka

13. 2. 2010 20:47

Jani R.:-K recept od Tebe? Zkrátka klasika:-*, která nikdy nezklame;-) 14.bodík už tam je:-K

JanaDorazinova

13. 2. 2010 20:46

Lusinda79 joo, vlastě jsem to viděla, s tou Pilarovou, ale nevzpoměla jsem si dneska:-/

Lusinda79

13. 2. 2010 20:37

Jani doporučuje se řízek apod, co je v trojobalu, ihned namočit na sekundu do kastrolu s vařící vodou.Takhle to doporučovala Eva Pilarová, když si jako žlučníkář a dietář chce zahřešit.Prý se tuk minimalizuje.

JanaDorazinova

13. 2. 2010 20:32

jana73 no, to víš, někdy je to jen přírodně na 5 g tuku, ale už mi to leze krkem, tak jsem dala jen 30% sýr a po osmažení jsem to zabalila do ubrousku, aby to vypilo co nejvíce tuku;-). A snědla jsem jen jeden, ale fakt mi to moooc chutnalo, plácala jsem se po zádech, jak jsem dobrá!!:-)):-D:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: ražničí recept ražničí smažená makrela rybí prsty v troubě rybí ražniči smažení ryb recept na smaženou rybu jak dlouho smažit rybu rybí recepty jak smazit rybu smažené smažené rybí filety smazene filety kousky ryb recept ryba přírodně jak smažit rybí prsty recept ražničí rybí super recepty jak smazit mrazene ryby smažený hejk

Suroviny: pangasius, sýr tvrdý, sůl, koření grilovací, olej, strouhanka, vejce, mouka hladká

TopRecepty.cz

Smažené rybí ražničí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVPr