Smažené rybí ražničí

Suroviny

1 středně velký rybí filet může být i Pangasius
asi 100 g tvrdého sýra
sůl
grilovací koření
olej na smažení
Na trojobal:
strouhanka
vajíčko
hladká mouka

Postup přípravy receptu

  1. Filety a sýr si nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu. Celý špíz z obou stran mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením a obalíme v trojobalu, nejlépe 2x, aby nám sýr nevytékal. Osmažíme na oleji ze všech stran a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Recept je mým momentálním nápadem.

Komentáře k receptu Smažené rybí ražničí

  • chocolate: ale no tak!!:-D Rybky jsou zdravé;-). Díky za bodík!:-)

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Dnes jsem dělala s pangasem, kterého jsem ochutila česnekovým grilovacím kořením a pepřem, sýr jsem použila 45% uzený eidam a bylo to LUXUSNÍ:-p.+16 Jen jsem je po usmažení dala na chvíli do trouby.Máš mě na svědomí děvčico, jsem prepapaná...:-D

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Jani, to já jenom tak, kdyby se Ti fotka nelíbila. ;-)

    Odpovědět

  • Tereza Stepanova co to plácáš o mazání? Děkuji moc a jsem moc ráda, že vám chutná!!;-):yes:

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Jani :-K, včera jsme měli podruhé Tvoji dobrůtku a stihla jsem jí dokonce i vyfotit než se do toho přítel pustil :-)). Místo grilovacího koření jsem použila koření na ryby a už to bylo ono. Předtím to nebylo takové výrazné, něco mi tam prostě chybělo ;-). Posílám fotečku, pokud se Ti nebude líbit, smažu jí :-);-).

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

  • Tereza Stepanova jéé, jasně, koření se meze nekladou!!;-)

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Jani:-K, zrovna dneska jsme měli na oběd tuhle mňamku :-*. Bylo to moc dobré, jenom příště vyměním grilovací koření za nějaké výraznější, možná za koření na ryby ;-).

    Odpovědět

  • cardanka díky, opravdu, to potěší:-8, ale tohle opravdu nebylo špatné;-)

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Jani R.:-K právě naopak:-!klasikou myšleno, že Tvé recepty nikdy nezklamou:-K a v jednoduchosti je krása;-)

    Odpovědět

  • cardanka no, totální úlet zoufalce by se to taky mohlo jmenovat!:-D:-))

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Jani R.:-K recept od Tebe? Zkrátka klasika:-*, která nikdy nezklame;-) 14.bodík už tam je:-K

    Odpovědět

  • Lusinda79 joo, vlastě jsem to viděla, s tou Pilarovou, ale nevzpoměla jsem si dneska:-/

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Jani doporučuje se řízek apod, co je v trojobalu, ihned namočit na sekundu do kastrolu s vařící vodou.Takhle to doporučovala Eva Pilarová, když si jako žlučníkář a dietář chce zahřešit.Prý se tuk minimalizuje.

    Odpovědět

  • jana73 no, to víš, někdy je to jen přírodně na 5 g tuku, ale už mi to leze krkem, tak jsem dala jen 30% sýr a po osmažení jsem to zabalila do ubrousku, aby to vypilo co nejvíce tuku;-). A snědla jsem jen jeden, ale fakt mi to moooc chutnalo, plácala jsem se po zádech, jak jsem dobrá!!:-)):-D:-))

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3

Tématické fráze: ražničí recept ražničí smažená makrela rybí prsty v troubě rybí ražniči smažení ryb recept na smaženou rybu jak dlouho smažit rybu rybí recepty jak smazit rybu smažené smažené rybí filety smazene filety kousky ryb recept ryba přírodně jak smažit rybí prsty recept ražničí rybí super recepty jak smazit mrazene ryby smažený hejk