

Smažené rybí ražničí
Suroviny
- 1 středně velký rybí filet může být i Pangasius
- asi 100 g tvrdého sýra
- sůl
- grilovací koření
- olej na smažení
- Na trojobal:
- strouhanka
- vajíčko
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
Filety a sýr si nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu. Celý špíz z obou stran mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením a obalíme v trojobalu, nejlépe 2x, aby nám sýr nevytékal. Osmažíme na oleji ze všech stran a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Recept je mým momentálním nápadem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Smažené rybí ražničí
-
chocolate: ale no tak!!
Rybky jsou zdravé
. Díky za bodík!
-
Dnes jsem dělala s pangasem, kterého jsem ochutila česnekovým grilovacím kořením a pepřem, sýr jsem použila 45% uzený eidam a bylo to LUXUSNÍ
.+16 Jen jsem je po usmažení dala na chvíli do trouby.Máš mě na svědomí děvčico, jsem prepapaná...
-
Jani, to já jenom tak, kdyby se Ti fotka nelíbila.
-
Tereza Stepanova co to plácáš o mazání? Děkuji moc a jsem moc ráda, že vám chutná!!
-
Jani
, včera jsme měli podruhé Tvoji dobrůtku a stihla jsem jí dokonce i vyfotit než se do toho přítel pustil
. Místo grilovacího koření jsem použila koření na ryby a už to bylo ono. Předtím to nebylo takové výrazné, něco mi tam prostě chybělo
. Posílám fotečku, pokud se Ti nebude líbit, smažu jí
.
-
-
Tereza Stepanova jéé, jasně, koření se meze nekladou!!
-
Jani
, zrovna dneska jsme měli na oběd tuhle mňamku
. Bylo to moc dobré, jenom příště vyměním grilovací koření za nějaké výraznější, možná za koření na ryby
.
-
cardanka díky, opravdu, to potěší
, ale tohle opravdu nebylo špatné
-
Jani R.
právě naopak
klasikou myšleno, že Tvé recepty nikdy nezklamou
a v jednoduchosti je krása
-
cardanka no, totální úlet zoufalce by se to taky mohlo jmenovat!
-
Jani R.
recept od Tebe? Zkrátka klasika
, která nikdy nezklame
14.bodík už tam je
-
Lusinda79 joo, vlastě jsem to viděla, s tou Pilarovou, ale nevzpoměla jsem si dneska
-
Jani doporučuje se řízek apod, co je v trojobalu, ihned namočit na sekundu do kastrolu s vařící vodou.Takhle to doporučovala Eva Pilarová, když si jako žlučníkář a dietář chce zahřešit.Prý se tuk minimalizuje.
-
jana73 no, to víš, někdy je to jen přírodně na 5 g tuku, ale už mi to leze krkem, tak jsem dala jen 30% sýr a po osmažení jsem to zabalila do ubrousku, aby to vypilo co nejvíce tuku
. A snědla jsem jen jeden, ale fakt mi to moooc chutnalo, plácala jsem se po zádech, jak jsem dobrá!!