Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,76 g |
Tuky | 50,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčko a tresku nasekáme na menší kousky, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
Krok 2: Vše vmícháme do zakysané smetany, majonézy a přidáme celerové nudličky.
Krok 3: Vychladíme aspoň hodinu v lednici a podáváme s dalamánkem a jinými druhy pečiva.
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Moje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Nejnovější recepty
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 9 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 16 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 18 hodinami
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno 5. 10. 2025 21:43:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka
lunav1 před 32 minutami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 10 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 11 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 13 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 14 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 14 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 14 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 14 hodinami
Rychlá buchta s povidly
rubihorn před 15 hodinami
Tématické fráze:
zimní salat,
skládaný salát z červené řepy,
salat s kyselým zeli a červenou řepou recept,
bramborovy salat s cervenou repou albert,
recept na vajička ve sladkokyselém nalevu,
zužitkování naložených hub,
celerovy salat s kyselymi rybkami
Suroviny:
treska,
vejce,
cibulka jarní,
smetana kysaná,
majonéza,
pepř
Komentáře (13)
Tak tedy: ano, je to treska a la losos, u nás ji prodávají ve večerce váženou v oleji, plátky jsou velké asi 5 x 15 cm, tloušťka necelý 1 cm. A je opravdu temně oranžová až červená.
Vídám ji pod názvem matjesy, ale pod těmi já si představuji bílou nasolenou rybu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem - moje babička ji tu a tam podávála s cibulí a chlebem namazaným máslem, to byla dobrota
http://www.toprecepty.cz/recept/9051-svedska-pomaz...
Já už si ani nepamatuju, jak velké ty kousky byly....
spagetka: Drcená snad není totéž nebo ano? Já myslela, že tohle je prostě kus rybího masa