Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s jakoby boloňskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q03
Moje poznámka
Špagety s jakoby boloňskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q03
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 2 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 48 minutami
Prošívaná deka
sikulka131 před 1 hodinou
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 2 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 2 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 2 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 3 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 4 hodinami
Jednoduchá roláda
Fikina před 4 hodinami
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 4 hodinami
Tématické fráze:
láďa hruška špagety,
špagety s gothajem,
špagety podle ládi hrušky video,
špagety podle ladi hrusky,
těstoviny s boloňskou omáčkou,
špagety ládi hrušky,
špagety s omackou,
recept na boloňskou omáčkou,
recepty ládi hrušky špagety,
spagety od hrusky,
lasagne podle ládí hrušky,
špagety s buloňskou omáčkou,
omacka na spagety gothaj,
špagty s boloňskou omáčkou,
láda hruška recepty špagety,
špagty s boloňskou omáčkou,
domácí pribináček od ládi hrušky,
špagety lada hruška,
spagety s bolanskou omackou,
spagety gothaj kecup
Suroviny:
salám měkký,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
pepř,
koření oregáno,
sůl,
cukr,
olej,
voda,
těstoviny špagety,
sýr eidam
Komentáře (7)
http://www.toprecepty.cz/recept/38660-spagety-s-ra...,
možná by stačilo napsat, že děláš bez hub a přidat fotku k jejímu receptu. Ostatní rozdíly jsou tam minimální
casino: Ocet do rajcatove "skoro" bolonske omacky? Cukr(spetku) davaji i v Italii prave proto, aby srazili kyselost rajcat (ne do bolonske omacky, aby bylo jasno). Ovsem, kdyz pouzijete kecup, mate vystarano, ale to snad Vy neudelate.
Ale ta vychytávka s octem a cukrem není vůbec šílená, pokud i já nejsem šílenec