Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s jakoby boloňskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q03
Moje poznámka
Špagety s jakoby boloňskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1q03
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 8 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 26 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 37 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 4 hodinami
Tématické fráze:
láďa hruška špagety,
špagety s gothajem,
špagety podle ládi hrušky video,
špagety podle ladi hrusky,
těstoviny s boloňskou omáčkou,
špagety ládi hrušky,
špagety s omackou,
recept na boloňskou omáčkou,
recepty ládi hrušky špagety,
spagety od hrusky,
lasagne podle ládí hrušky,
špagety s buloňskou omáčkou,
omacka na spagety gothaj,
špagty s boloňskou omáčkou,
láda hruška recepty špagety,
špagty s boloňskou omáčkou,
domácí pribináček od ládi hrušky,
špagety lada hruška,
spagety s bolanskou omackou,
spagety gothaj kecup
Suroviny:
salám měkký,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
pepř,
koření oregáno,
sůl,
cukr,
olej,
voda,
těstoviny špagety,
sýr eidam
Komentáře (8)
http://www.toprecepty.cz/recept/38660-spagety-s-ra...,
možná by stačilo napsat, že děláš bez hub a přidat fotku k jejímu receptu. Ostatní rozdíly jsou tam minimální
casino: Ocet do rajcatove "skoro" bolonske omacky? Cukr(spetku) davaji i v Italii prave proto, aby srazili kyselost rajcat (ne do bolonske omacky, aby bylo jasno). Ovsem, kdyz pouzijete kecup, mate vystarano, ale to snad Vy neudelate.
Ale ta vychytávka s octem a cukrem není vůbec šílená, pokud i já nejsem šílenec