Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot, která moučník chuťově obohatí, ale také nádherně provoní.
Suroviny pro 1 plech
velikost plechu přibližně 32x42 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 804 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 45,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 638,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Předehřejeme troubu na 180 °C. Margot nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a ostatní suroviny a umícháme těsto.
Krok 2: Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při 180 °C přibližně 25-30 minut. Zda je upečeno, vyzkoušíme špejlí, zapíchneme do těsta a po vytažení musí být suchá.
Krok 3: Po zchladnutí polijeme oblíbenou čokoládovou polevou.
Zveřejněno 14. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Moje poznámka
Řezy Margot – rychlé a výborné!!!
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLJR
Nejnovější recepty
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové krokety
Přidáno před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno před 15 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Nikaba před 27 minutami
Klasické palačinky
Zbynek Hladik před 33 minutami
Italská čočková polévka
poirotka před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk
OstapBender před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Kopici před 2 hodinami
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 11 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 11 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 13 hodinami
Tématické fráze:
margot rezy,
rezy margot,
řezy z tyčinky margot,
margot buchta,
výborné řezy,
buchta margot,
margot rezy recept,
recept na kokosové řezy margot,
buchta z tyčinky margot,
výborné moučníky a řezy recepty,
rychlé řezy,
buchta z margotky,
rychla margot buchta recept,
rychlé výborné moučníky,
kokosové řezy,
margotkové řezy,
řezy z margotky,
vyborna margot buchta,
buchta s tyčinkou margot,
řez margot
Suroviny:
tyčinky,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
mléko,
smetana ke šlehání,
vejce,
olej,
tuk,
mouka hrubá,
poleva čokoládová
Komentáře (33)
Takže fakt nevím, o co ti jde.
Souhlas s Magdalenkou, asi dřív dělali jen ten kokosový druh, já ho neznala, teď jich dělaj víc, taky to neznám,soja atd.. ale to už jsem psala, tak o co ti jde? tímto končím, Howgh.
http://www.bio-life.cz/clanky/rizikove-potraviny/m...
Ale pokud jsou kokosové, tak to napravím, neb kokos můžu
Petruš, tak nejen kokosové, u nás mají s rozinkama, rumovým aroma a ještě jeden druh, složení je ale jiné. Ty kokosové jsou fakt jen ty potažené čokoládou. Takže by to chtělo opravit v surovinách