Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Otoč, oblíž, omliekuj -OREO

Hodnocení receptu je 5,0 (58×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mia2404 mia2404

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 388 kJ /
3 917 kcal
Bílkoviny117,68 g
Tuky166,26 g
Vláknina36,50 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 821 mg
Sůl2,19 g
Sacharidy469,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, cukr, kakao a prášek do pečiva si prosejeme do mísy, přidáme vajíčko, přilijeme rozpuštěný tuk a zpracujeme těsto. Zabalíme do mikrotenového sáčku a odložíme do lednice. Krok 2: Tvaroh rozetřeme s cukrem a vanilkovým cukrem na hladký krém, postupně přidáváme sušené mléko, tolik aby nám vznikla tuhá mléčná hmota. Krok 3: Těsto rozválíme na tloušťku 4 až 5 mm, mezi váleček a těsto si dáme sáček, aby se těsto nedrobily poklademe na plech s pečícím papírem a pečeme na 200°C asi 15 minut (mřížky jsem dělala zoubkovanou stěrkou na krémy).

Zveřejněno 19. 2. 2012

Poznámka autorky mia2404

Recept som našla na nete od: renatte

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vl0o

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vl0o

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (111)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

KatkaCechova: super , dakujem za vylepšenie :-)

Zkusila jsem, místo Hery máslo, přidala špetku soli a do krému jsem nedala žádný cukr, jen pár kapek vanilkového aroma.
Výborné!:-8

Krém mi nešel, měla jsem moc tekutý tvaroh, tak jsem přidala pudink za studena a možná to tak udělám příště místo toho sušeného mléka nebo smetany. Jinak sušenky super po odležení těsta přes noc.

IvcaN: Som rada že aj napriek riedkemu krému sušienky chutili:-)

tak jsem zkusila zatím jen sušenky, plnit budu asi až někdy jindy, až udělám další várku. S těstem se krásně pracuje, podsypávala jsem moukou, tak jsem nepotřebovala sáček na rozválení. Použila jsem špaldovou mouku a jsou úžasný. Určitě ukládám a děkuji za recept. Foto přiloženo:yes:

marunda: jééj dakujem za fotku máš ich super :yes::-), a stou špaldovou múkou určite vyskúšam aj ja .

Jitta Mat: Ahojky neviem ako sa ti to podarili aby boli buchtičkové;-), len dúfam že ti aspoň chutili

Co jsem mohla udělat špatně? Chuťobě luxusní, ale ty sušenky nebyly sušenkové, ale spíš buchtičkové. (Tak jsem je polila čokoládou a podávala jako zákusek :-) Nevím, kde dělám chybu.:-//

Aneta:budem rada ked vám to bude chutit :-)

sušenky budou dobré, jako všechno doma dělané. Tenhle "zázrak z reklamy" jsem nekupovala a ani to nemám v plánu,začínají mi vadit u sušenek ty tukové umělé náplně. Domácí sušenky dělám docela často a ráda, zas tolik práce to nedá. Děti navíc můžou pomoct s vykrajováním. o to větší je pak radost z hotového :) tuk už mám změklý, tak jdu na ně. :yes:

Nina.Angels: :yes: som rada že si vyskúšala recept a bola si spokojná

Tak jsem včera pekla a jsou super! :yes: Upekla jsem jednu várku a na dnešek už máme jen 5 sušenek, takže budu péct dnes znovu, protože jsou opravdu mňamkové ;-) :-p :-K :yes:

Ivana79: Som rada že sušienky ta nesklamali :-))

Bola som zvedavá na tento recept a musím pochváliť :yes: boli výborné :-*:-*:yes: Zo začiatku som myslela že krém bude riedky ale pekne to ztuhlo a boli mäkučké,chuťovo moc dobré :-K

Naprosto luxusní , vynikající, úspěch všude...moc děkujeme za recept:-K:-K:yes:

Tématické fráze:
oreo dort, domácí oreo sušenky, domaci oreo, oreo recept, dort oreo, domácí sušenky oreo, oreo dort recept, oreo recepty, oreo sušenky recept, dort z oreo sušenek, recept na oreo, oreo buchta, oplatky oreo, sušenky oreo recept, reklama na oreo, recept oreo, sušenky alá oreo, oreo, oreo reklama, sušenky orero

Suroviny:
mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, vejce, kakao, prášek do pečiva, tvaroh, mléko sušené, cukr moučkový, cukr vanilkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu