Suroviny
Porce: asi 40
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 644 kJ / 7 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,54 g |
Tuky | 283,93 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 1 071,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjPK
Moje poznámka
Litá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NjPK
Nejnovější recepty
Makronky
Přidáno před 1 hodinou
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 17 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
Didi1 před 27 minutami
Obalovaný květák
radekfiala před 28 minutami
Pečené plněné papriky
danava před 31 minutami
Celerový salát na chlebíčky
kacaba10 před 51 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dada66 před 57 minutami
Vláčný makovec-makovník
Pahak před 1 hodinou
Hrnková bábovka
eVecernice před 1 hodinou
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Petem před 1 hodinou
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
litá buchta,
lita buchta s ovocem,
líté buchty,
recept na litou buchtu,
litá buchta s pudinkem,
litá buchta bez vajec,
litá kynutá buchta s ovocem,
kynutá litá buchta s ovocem,
jednoduché lité buchty,
buchty lité,
kynutá litá buchta,
litá buchta s jablky,
litá buchta recept,
lita kynuta buchta,
buchta bez prášku do pečiva,
buchta s jedlou sodou,
jednoduchá litá buchta,
litábuchta,
litá buchta s tvarohem top recept,
recept litá buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
vejce,
olej,
cukr vanilkový,
pudinkový prášek,
mléko,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Ještě odhadni, na jakou teplotu a jak dlouho jsi to pekla, každý to musí stejně dělat dle své trouby, ale aspoň přibližně