Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 949 kJ / 3 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,14 g |
| Tuky | 122,48 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 431,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dobrota na jedničku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8xK
Moje poznámka
Dobrota na jedničku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8xK
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 minutou
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
HarryHole před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 1 hodinou
Jednoduché langoše
o.d před 1 hodinou
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 1 hodinou
Gulášová polévka
o.d před 1 hodinou
Domácí rohlíky
MirkaHr před 5 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 14 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 14 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 16 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 17 hodinami
Tématické fráze:
buchta se zapeceným snehem,
dobroty z tvarohu,
tvarohová buchta se sněhem,
proč klesne buchta,
vaření na jedničku,
moučník se zapečeným sněhem,
buchta se zapečeným bílkem,
tvarohové řezy se šlehaným bílkem,
tvarohova buchta s bílkovým sněhem,
řezy se zapečeným sněhem,
buchta s bílkovým sněhem,
moucniky se zapecenym snehem,
dobroty z tvarohem,
buchta ze solamylu,
proč solamyl,
proč buchta klesne,
proc mi klesne buchta,
listové těsto klesne,
řezy s tvarohem a zapečeným sněhem,
buchta se šlehaným tvarohem
Suroviny:
těsto listové,
tvaroh,
vejce,
cukr moučkový,
cukr písek,
pudink vanilkový,
solamyl,
olej,
cukr vanilkový
Komentáře (23)