Suroviny
Porce: 6 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,45 g |
Tuky | 7,03 g |
Vláknina | 12,73 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 84,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrušky nakrájíme na kostičky, pokapeme limetkovou šťávou,přidáme koření a agávový sirup a chvíli podusíme do změknutí a puštění šťávy.
Krok 2: Jeden plátek želatiny necháme nabobtnat v misce a přidáme k hruškové směsi. Zahříváme do rozpuštění želatiny.
Krok 3: Rozdělíme do skleniček a dáme na chvíli vychladit do lednice.
Krok 4: Mezitím si připravíme z mléka, cukru a pudinku kakaovou vrstvu dle návodu na obalu. Opět rozdělíme do skleniček a dáme vychladit. Dozdobíme dle fantazie.
Zveřejněno 10. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Moje poznámka
Podzimní pohlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZDQg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 6 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 14 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 26 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
podzimní vaření,
desert chocolat oetker,
podzimní sklenička,
top recepty moučníky ovocne pohlazeni,
recept dessert chocolat,
dessert chocolat dr.oetker,
dr.oetker dessert chocolat,
vánoční pohlazeni-recept,
dr.oetker dessert chocolat recept
Suroviny:
hruška,
limetka,
sirup agávový,
skořice,
kardamom,
želatina,
mléko,
cukr skořice,
cukr krupice,
pudink
Komentáře (5)