Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 230 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,65 g |
| Tuky | 91,39 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 41,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pór narežeme na kusy asi 15 cm dlhé a v osolenej vode uvaríme do polomäkka. Z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme mliekom, rozšľaháme a povaríme asi 10 minút na hustejšiu omáčku.
Krok 2: Odstavíme z ohňa, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčka. Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika uložíme pór a posypeme bryndzou.
Krok 3: Zalejeme omáčkou a v rúre pri 160°C zapečieme asi 20 minút.
Zveřejněno 21. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pór zapečený s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZD1Q
Moje poznámka
Pór zapečený s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZD1Q
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 2 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 2 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 5 hodinami
Koka sušenky
habis před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečený por,
bryndza recepty,
por,recepty,
recepty s brynzou,
zapeceny por s bryndzou,
por v receptu,
recept na zapeceny por,
zapečené s brynzou,
recepty por,
recept pór,
zpapečený por,
pór fotky
Suroviny:
pórek,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
brynza,
sůl,
pepř
Komentáře (2)