Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 230 kJ / 1 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,65 g |
Tuky | 91,39 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 41,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pór narežeme na kusy asi 15 cm dlhé a v osolenej vode uvaríme do polomäkka. Z masla a múky urobíme zápražku, zalejeme mliekom, rozšľaháme a povaríme asi 10 minút na hustejšiu omáčku.
Krok 2: Odstavíme z ohňa, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčka. Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáčika uložíme pór a posypeme bryndzou.
Krok 3: Zalejeme omáčkou a v rúre pri 160°C zapečieme asi 20 minút.
Zveřejněno 21. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pór zapečený s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZD1Q
Moje poznámka
Pór zapečený s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZD1Q
Nejnovější recepty
Snídaňové slané muffiny s cottage
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové medailonky z panenky na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Myslivcova játra
Přidáno před 15 hodinami
Bakoňské vepřové karé
Přidáno před 15 hodinami
Pečené koleno na pivu v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Plněný vepřový bůček s jarní nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Fidel Castro snídal křepelčí vejce a tak miloval mléko, že nechal pro své potřeby vyšlechtit krávu s nadprůměrnou dojivostí
Kávové řezy jsou vynikajícím moučníkem nejen ke kávě. Využijte silnou kávu bez lógru a nechte rozetřený krém vychladit
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žemlovka s jablky a tvarohem
jtrecepty před 22 minutami
Langoše z jogurtu
MajaFero před 9 hodinami
Segedínský guláš, jak ho vařila maďarská babička
Sharkie před 12 hodinami
Domácí chléb II.
Petulice před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lukrejka před 13 hodinami
Zapražená bramborová kaše (staročeský recept)
Antonausprag před 13 hodinami
Letní špagety
spodkalsky před 15 hodinami
Tvarožník s drobenkou
Surmei před 15 hodinami
Tvarohové šátečky s jablky
esstelle před 16 hodinami
Jednoduchý koláč s tvarohem
Mirek22 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečený por,
bryndza recepty,
por,recepty,
recepty s brynzou,
zapeceny por s bryndzou,
por v receptu,
recept na zapeceny por,
zapečené s brynzou,
recepty por,
recept pór,
zpapečený por,
pór fotky
Suroviny:
pórek,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
brynza,
sůl,
pepř
Komentáře (1)