Postup přípravy
Krok 1: Očistené zemiaky narežeme na kocky a dáme variť do osolenej vody spolu s bobkovým listom a celým korením.
Krok 2: Keď sú zemiaky uvarené, zalejeme ich zátrepkou z mlieka a múky a necháme prevrieť.
Krok 3: Hotovú polievku ochutíme nakoniec cukrom a octom.
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová sladko-kyselá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrZY
Moje poznámka
Bramborová sladko-kyselá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrZY
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 7 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 14 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pavlinaa před 5 minutami
Jablkový koláč s pudinkem
Irena Klementova před 15 minutami
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 1 hodinou
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 1 hodinou
Jablečná buchta s ořechy a rozinkami
Marie F. před 1 hodinou
Broskvový džem
MirkaP před 1 hodinou
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Pavel- před 1 hodinou
Cikánský řízek
JiZa5 před 1 hodinou
Tématické fráze:
kyselá polévka,
kyselá bramborová polévka,
bramborová polévka na kyselo,
bramborová kyselá polévka,
polévka kyselice,
bramborová polévka,
bílá kysela polevka,
kyselá bramboračka,
kysele polevky,
bramborová polévka kyselá,
sladko kyselé zelí recept,
bramboračka na kyselo,
polévka bramborová kyselá,
kysele jidlo,
kyselá polívka,
recept na kyselou polévku,
kyselá polévka recept,
kysela,
kyselá bramborová polévka recept,
polévka kyselá
Suroviny:
brambory,
mléko,
mouka,
pepř černý,
bobkový list,
voda,
cukr,
ocet,
sůl
Komentáře (9)