Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Batátové jahodové řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 6. 2013 00:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 940 kJ / 3 810 kcal
Bílkoviny110,33 g
Tuky159,20 g
Vláknina61,06 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 682 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy454,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

14. 6. 2013 17:18

Jitkas: Čo ti bráni v registrácii? Nikto sa nedozvie tvoje pravé menom, ani nič o tebe, len to, čo sama zverejníš. Takto dávaš priestor všelijakým individuám, ktoré sa sem chodia baviť a to často nechutným spôsobom.

zizala zizala (moderátorka)

14. 6. 2013 10:35

Jitkas: Nám třem to bylo jasné ;-) Víme, že se vyjadřuješ kultivovaně :-K

Jitkas

14. 6. 2013 09:42

maris, magdalenka, zizala: Kdekoli najdete neco vulgarne napsaneho, urcite to nepisi ja. Maximalne delam preklepy (to, kdyz nemam na nose bryle), obcas zapomenu nejakou tu carku (interpukce) a snad obsas i nejake to y-i se vloudi. Je mi lito, ovsem po 40 letech v cizine, to lepe nejde (tedy krom tech bryli, to uznavam). Klidne mazte, cokoli nekdo podepise mym jmenem a zni to hulvatsky. Co se tyce batatu, obsahuji nejenom sacharozu, fruktozu a glukozu (proto jsou sladke), ale i skroby, tez mene vody proti obyc. bramborum, takze kaloricka bomba, to pro spagetku. V Italii se pestuji na Benatsku a v Abruzzi a "nas" diabetik je ma zarazeny v nedoporucenych potravinach, tedy krom syrovych, ty muze. Syrove nic moc, ale daji se jist. V salatu je ani nepoznate. Carpaccio, kdyz je dobre ochucene, je tez pozivatelne.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2013 23:56

Týý jo. Na ty batáty se denně dívám v Alberu a nevím, jak je použít, jaké to je. Dá se to použít i jako příloha?? Jakou mají chuť? Mohla bych si to asi najít:-8, ale vím, že ty mi to napíšeš:-D:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 6. 2013 19:13

spagetka: :-O:-// Naprosto nechápu, proč zbytečně diskutuješ s někým, kdo má slovník z 5. cenové, místo toho, abys jako moderátorka zasáhla a ty kecy smazala :-!

maris maris

13. 6. 2013 18:38

Jitkas: myslím, že ta " naše " Jitkas sem dávala naposledy komentář v 15.24 a ty další jsou od někoho, kdo se za ni vydává. Toto absolutně není její styl vyjadřování.

magdalenka magdalenka

13. 6. 2013 17:49

spagetka:ale tá pôvodná jitkas mala jednoznačne kultivovanejší prejav ako táto, čo reaguje napr. o 17:06:13 alebo aj inde...

spagetka spagetka

13. 6. 2013 17:47

Jitkas: Obyčejný brambory předělávaj škrob na cukr, tudíž, batáty jsou lepší a snažte se mít lepší slovní zásobu ano, díky za všechny kuchaře

spagetka spagetka

13. 6. 2013 17:45

Jitkas: souhlas, neb jako neregi si můžeš dát jaký chceš nick, tak se zaregistruj a je to, dyk to nic nestojí ;-);-):yes::yes:

magdalenka magdalenka

13. 6. 2013 15:48

Jitkas: a to je ten problém, že ak nie si registrovaná, úplne hocikto sa na teba môže hrať...nikdy neviem, či jednám stále s tou istou, pôvodnou Jitkou - s.

Jitkas

13. 6. 2013 15:24

spagetka: To, co dela bataty dulezite v boji s cukrovkou je jejich slupka a vrstva okamzite pod ni. Ovsem za predpokladu, ze je pouzijes syrove, nebot tepelnou upravou ona latka (jmenuje se Cajapo) a jeji ucinky, budou zniceny. Diabetici by meli jist bataty syrove. To znamena poradne vydrhnout (slupku) a tence nakrajet (nejlepe sktabkou na zeleninu) na platky (vcetne slupky) a bud pridat do salatu anebo udelat carpaccio. Cetla jsem, ze pripravuji kapsule s vytazkem slupky batatu, ovsem jak jsou daleko, nevim. Jinak bataty jako takovae, jsou mnohem vice kaloricke nez obyc. brambory.

PaCaOl PaCaOl

13. 6. 2013 12:43

S batáty-dobrý ale ty jahody bych raději použila čerstvé nahoru na moučník, upečené nic moc.

spagetka spagetka

13. 6. 2013 09:10

petram: Díky, je výborný:yes: a pro tebe jednu důležitou info - na webu jsem našla i koláč bez lepku, vajec, pošlu ti v SZ odkaz;-)

petram petram

13. 6. 2013 08:12

Krása :-) Na batáty už se dlouho chystám, máš výborný nápad použít je při pečení. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: moučníky z batátů batatove knedliky jahodové řezy top recepty batátové recepty bataty s pomerančovou štávou recept jíst syrové batáty syrové batáty recepty arašídy pernik recepty jahodov rezy

Suroviny: batáty, mouka špaldová hrubá, limetka, pomeranče, arašídy, prášek do perníku, vejce, smetana ke šlehání, cukr moučkový, skořice, sůl, jahody

TopRecepty.cz

Batátové jahodové řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QKEq