Postup přípravy
Jinak ručně malované vlajky s jednotlivými znaky... to byla fuška, protože mě Star Trek vůbec nebere, takže jsem musela napřed všechno pozjišťovat a poshánět.. :-D Krok 2: Celková váha dortu 9 kg.
Zveřejněno 13. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Star Trek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoAY
Moje poznámka
Star Trek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoAY
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 12 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 46 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
top star recepty,
dort star trek,
dort startrek,
star trek dort,
topstar recepty,
daňčí krk recept,
dorty startrek,
výtvory z ananasu,
obrasky startrek,
dort vlajka recept,
zdobení rolády fotogalerie,
vlajka star trek,
dorty star trek,
starterk recept,
startrek dort,
dortarky,
star trek znak,
star trek obrázek,
znaky star trek,
star trek znaky
Suroviny:
hmota potahovací,
glukopur,
ananas
Komentáře (30)
Much Ado About Nothing
"Kritičkám" doporučuji dohadovat přes SZ, protože na řeči, které nikam nevedou a odsuzují člověka jen podle několika napsaných vět, je tady asi jen málokdo zvědavý
I případné reakce na tento komentář mi, prosím, posílejte na SZ, tady už to opravdu stačí. Děkuji
a kupodivu, důvody byly obdobné
Takže Vytvořme na diskuzi fórum, sice už tu v minulosti bylo, ale znova: co a jak dávat do Zdobení a do Fotogalerie, nebo jednu z kategorií zrušit? Ale pojďme se dohodnout. Nikdo nemá zájem na nějakých válkách, jinak nám tyhle šikovné dortářky zdrhnou jinam a všude je přijmou s otevřenou náručí. Nebuďme, prosím, zlí, ale vstřícní.
Nikde nie je napísané, koľko receptov, resp. námetov môže každý autor dať.
Autorka nerobí nič proti pravidlám Topiek. Nie je arogantná, nie je vulgárna, vyjadruje sa slušne.
Prečo práve pri jednom z jej receptov sa rozvinula táto debata? Prečo nie pri tých predchádzajúcich autoroch? Jej výtvory sú krásne a ja smekám. Rovno na rovinu poviem, že toto nedokážem, ak už pre nič iné, tak preto, že mi chýba božská trpezlivosť k takejto práci. Ak sme obdivovali chlieb s maslom, obdivujme aj šikovnosť autorky a nekazme jej snahu a chuť podeliť sa s nami o svoje výtvory. Má sa s čím pochváliť.
Recepty sú skutočne v kategórii zdobenie a tam nemá postup nikto !
Ak chceme zvažovať potrebnosť oboch uvedených kategórií, potom založme nové diskusné fórum, alebo pokračujme v tom minulom ( mám pocit, že sa tu už o tom debatovalo ), ale nepíšme to autorke pod recepty.
Blen v ústach jej totiž zostane aj napriek nášmu ubezpečeniu, že jej torty sú krásne. A určite každému z nás, keby bol na jej mieste.
Pro člověka, který sem zavítá poprvé, jsou tyto stránky dost nepřehledné. Já se přimlouvám za to, aby byl na boku seznam kategorií, nebo názvů, nebo jak to napsat, aby bylo každému jasné, kam recept vložit, nebo kde recept hledat. Musím říct, že sem chodím už od. r. 2010 a dodnes musím dost pátrat, když hledám recept, protože jeden recept tu je pod 10 názvy
Btw - moje otázka, proč nevkladá rovnou postupy, když je má a může na vyžádání poslat, jak tu píše, byla autorkou nezodpovězená.
,yslím, že s topkama to myslime všichni dobře a hadat se tu nechce nikdo.