Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,84 g |
Tuky | 33,55 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 9,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na másle s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVG5
Moje poznámka
Býčí žlázy na másle s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVG5
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 46 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na žlázy,
byci zlazy medailonky,
býčí žlázy recepty,
býčí žlázy na minutku,
býčí koule,
recepty býčí žlázy,
býčí žlazy recept,
byčí líčka,
býčí medailonky,
byci koule priprava,
pokrmy z byči žlazy,
doba vareni byci koule,
top recepty na býčí žlázy,
recept na býčí koule,
býčí koule recepty,
příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byči koule na bylinkové máslo,
býci žlázy prodejny
Suroviny:
býčí žláza,
máslo,
majoránka sušená,
sůl
Komentáře (9)
Díky všem
Jinak koule to je skvělá věc
Sorry.to byl jen pokus o " nejapný " žert. Jinak býčí žlázy - delikatesa zdr. ad