Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 531 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,84 g |
Tuky | 33,55 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 441 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 9,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na másle s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVG5
Moje poznámka
Býčí žlázy na másle s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVG5
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 54 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 56 minutami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 12 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 13 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 14 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na žlázy,
byci zlazy medailonky,
býčí žlázy recepty,
býčí žlázy na minutku,
býčí koule,
recepty býčí žlázy,
býčí žlazy recept,
byčí líčka,
býčí medailonky,
byci koule priprava,
pokrmy z byči žlazy,
doba vareni byci koule,
top recepty na býčí žlázy,
recept na býčí koule,
býčí koule recepty,
příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byči koule na bylinkové máslo,
býci žlázy prodejny
Suroviny:
býčí žláza,
máslo,
majoránka sušená,
sůl
Komentáře (10)
Díky všem
Jinak koule to je skvělá věc
Sorry.to byl jen pokus o " nejapný " žert. Jinak býčí žlázy - delikatesa zdr. ad