Býčí žlázy na česneku a majoránce

cathleen Kuchařka: cathleen

Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

600 g býčích žláz (2 velké kusy)
1 cibule
olej
majoránka
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
na zahuštění jíška (odkaz v Poznámce)
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žlázy opláchneme a nakrájíme na kostky.

  2. Na oleji osmahneme cibuli, na ní osolené a opepřené maso, lehce podlijeme vodou nebo vývarem a krátce podusíme.

  3. Zahustíme jíškou, dochutíme česnekem, majoránkou, dosolíme (je-li třebba) a provaříme.
    Podáváme s rýží.

Poznámka

Velice jednoduché, rychlé a prý moc dobré :)

Jíška, kterou mívám v lednici pro rychlou potřebu, je tady http://www.toprecepty.cz/recept/42896-jiska-do-zas...

Kdo ji nemá, na malé pánvi a troše oleje osmahne za stálého míchání tolik hladké mouky, aby se dala jíška míchat a byla bez hrudek.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 153 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Býčí žlázy na česneku a majoránce

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: býčí žlázy recept na býčí žlázy býčí žlázy na česneku býčí žlázy recepty býčí žlázy recept byci zlazy na smetany recepty na býčí žlázy býčí žlázy na cibulce jak připravit býčí žlázy zlazky na cesneku býčí žlázy na divoko býčí žlázy v lednici býčí žlázy a na cibulce recept na žlázy byčí žlázy na na divoko dušené býčí žlázy na cibulce býčí žlázy na smetaně srnčí žlázy recept b??? ?l?zy