Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,78 g |
Tuky | 9,24 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Moje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 12 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 1 hodinou
Litý perník
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 3 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 3 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 4 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 4 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina,
jak připravit slezinu,
slezina vepřová,
jak vypadá vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
jak připravit slezina,
studená vepřová játra,
slezina recepty,
plněná slezina,
co je vepřová slezina,
jak připravit slezinu?,
recept na vepřovou slezinu,
plněná slezinka recepty,
plněné sleziny,
recept vepřová slezina,
recept na slezina,
vepřové ledvinky na paprice pohlreich,
lahůdková slezina,
vepřové sleziny recept
Suroviny:
slezina vepřová,
sýr eidam,
špek,
paprika čerstvá červená,
cibulka lahůdková,
pepř mletý,
sůl,
olej,
Komentáře (10)
Kdo má slezinu rád,tak opravdu doporučuji
cekrops:
Já vím,že všichni nemusí,nebo nemůžou různé vnitřnosti
Teda,ale piplačka s tou přípravou je děsná