Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 018 kJ / 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,78 g |
| Tuky | 15,28 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 6,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z nivy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86o
Moje poznámka
Karbanátky z nivy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86o
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 16 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 18 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 hodinami
Tématické fráze:
karbenátky z nivy,
recepty z nivy,
karbanatky s nivou,
obalovaná niva,
nejlepší zeleninové karbanátky,
nivové karbenátky,
brokolicové karbenátky,
niva recepty,
vegetariánské cuketové karbanátky,
karbanatek z nivy,
babiččiny recepty houbové karbanátky,
karbenátky s nivou,
nejlepší kapustové karbanátky,
jídlo z nivy,
karbanátky s s nivou,
karbanátek s nivou,
nejlepší bezmasé recepty,
karbanátek obalovaný,
jidla z nivy,
jídla z nivy
Suroviny:
sýr niva,
droždí,
česnek,
rozmarýn,
kopr,
vejce,
voda,
sůl,
strouhanka,
tuk
Komentáře (9)