Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jitrnicový rozpek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

1. 3. 2010 11:33

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 300 kJ / 1 267 kcal
Bílkoviny47,32 g
Tuky38,70 g
Vláknina23,82 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy170,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Když vezmeš jelita, je to také dobré a dokonce i jelito a jitrnice tzv . duo je také ham ham.

Více jitrnic ,více cibule a tím pádem i více vajec, že….paní Nováková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Ahazde

11. 9. 2018 11:43

Musím napsat, že je to mňamka. Nevím jestli to u nás doma stihne vychladnout jako pomazánka ::yes:;-):-8

martiline

15. 5. 2016 14:44

Moc dobré. Jitrnice samotné mi doma nechtěli, tak jsem udělala rozpek ze tří jitrnic, pěti vajec ... jen tak na chléb. My dospělí si k tomu dali ještě černé pivečko a večeře jak vyšitá :-) ...

Vierra

1. 9. 2014 17:02

Hezky napsané a hlavně je to mooc dobré :-)):yes:

PatkovaKaterina

25. 10. 2012 11:07

Safra,no já snad vyhodím koprovku a půjdu koupit jitrnici:-O.Vypadá to super,určitě to tak i chutná:-p:-p:yes:

Anna Kocikova

2. 4. 2012 16:55

Jitrnice nebyly,tak jsem ovajíčkovala příbuzné jelito a pochutnali jsme si také:-p;-)Bodíček šel už dávno,dnes jen díky a foto:-)):-K

drahulin

1. 9. 2011 20:51

Recept je super,taky tak dělám.:yes::yes:V tvém podání i pobaví.:-D:-D:-D

mamina316

31. 7. 2011 10:17

Prima recept podaný v krásné formě. Už jdu na to ho rodince uvařiti.:-K:yes:

Anna Kocikova

13. 12. 2010 13:20

Moc jsem se pobavila při čtení celého postupu práce:-D:-D;-)
Za príma recept a krásnou Mirčinu fotku posílám další+25 bodík:yes:

JanaDorazinova

13. 12. 2010 00:00

:yes::yes: a omlouvám se, že jsem to nenašla.;-)

Jana

11. 6. 2010 19:47

Pro autora: děkuji za odpověď, pozdě ale přece. Zkusila jsem, chutnalo. Bodík poslat nemůžu, posílám velkou pochvalu. Na studeno nezbylo, tak příště.

jan.alois

17. 4. 2010 21:19

pro janu ta vejce to celé spojí a zvláště , :-Dpokud se použije rozpek za studena jako pomazánka.

Jana

16. 4. 2010 19:14

Moc se mi to líbí, ale prosím, co tam udělají ta vajíčka?
Chtěla bych to zkusit, ale ta vajíčka mě trochu odrazují.

petrzelka

12. 4. 2010 09:54

hezky jsem se po ránu pobavila,si dobrá.uplně se vidím u toho sporáku-a šup do pusy a šup ještě jedno kolečko,a už ne,nebo rodince nic nezbyde:-8:-p

Koubkova

9. 4. 2010 11:04

To nemá chybu:yes::-K

Ivana79

26. 3. 2010 14:12

Bolo to dobré,lepšie ako len upečené jaternice,mali sme výbornú večeru:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí jelita recept rozpek jelita recept recept na domácí jelita recept na domaci jitrnice zeli k jitrnici jelito se zelim jelito s bramborem retigova jitrnice a jelita recepty dobromila retigová rozpeky recept jelita se zelím příprava jelita jelíto recept rozpek recept jitrnice, jelito recept domácí jelita recept na jelita retigová recepty

Suroviny: jitrnice, cibule, vejce, sůl, pepř, sádlo, olej, brambory, kmín celý, zelí kysané

TopRecepty.cz

Jitrnicový rozpek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yw97