Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 510 kJ / 600 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 150,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Pomeranče nařízneme na dílky a pomocí lžíce oloupeme. Kůru dáme do sklenice, zalejeme studenou vodou a uzavřeme víčkem. Necháme jí tam 3 dny a každý den vyměňujeme vodu. Pak kůru vyndáme a oškrábeme  z kůry lžící nebo nožem co možná nevíce bílé dužiny. Nakrájíme jí na 0,5 cm široké proužky a vhodíme do horké vody, kterou jsme trochu osolili a vaříme jí asi 15 minut. Pak kůru přecedíme a necháme vykapat. Mezitím si svaříme vodu s cukrem na sirup, přidáme kůru a vaříme ještě v sirupu asi 15 minut, až kůra zesklovatí. Vyndáme, necháme okapat a pak jí vhazujeme postupně do rozehřáté čokolády. Vyndáváme jí vidličkou na čistý pečící papír a necháme zaschnout.
Zveřejněno 21. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xEW
Moje poznámka
					
				
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xEW
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 19 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 20 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 24 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 54 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kandovaná pomerančová kůra, 
						
						
							kandovaná pomerančová kůra recept, 
						
						
							pomerancova kura, 
						
						
							recept kura v čokoládě, 
						
						
							pomeranče v čokoládě, 
						
						
							kandovaná pomerančová kůra recepty, 
						
						
							kandovaná pomerančová kůra recepty, 
						
						
							recept na kandovanou pomerančovou kůru, 
						
						
							recept pomerancova kura, 
						
						
							jak uschovat pomerančovou kůru, 
						
						
							pomerance v cokolade recept, 
						
						
							jak využit pomerančovou kuru, 
						
						
							pomerančová sůl, 
						
						
							cim naredit cokoladu na vareni, 
						
						
							pomerančová kůra v čekoládě, 
						
						
							recept na pomerančovou kůru v čokoládě, 
						
						
							kandovaná limetka recept, 
						
						
							kůra z pomerance v zahrade, 
						
						
							kandovaná kůra z limetky, 
						
						
							jak kandovat pomerančovou
						
					
						Suroviny:
						
							pomeranče, 
						
						
							voda, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							sůl, 
						
						
							čokoláda na vaření
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (7)