Těstoviny s omáčkou z rajčat a červené řepy

tejaja Kuchařka: tejaja

Těstoviny 1 názor

Suroviny

300 g těstovin (fusilli, penne apod.)
2 nasekané stroužky česneku
400 g rajčat z konzervy (nebo čerstvá+rajčatové pyré)
400 g červené řepy
2 lžíce čerstvé bazalky
1 lžička hořčicových semínek
pepř
sůl
olej
Na dokončení:
salátové listy
rajčata
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cviklu uvaríme, olúpeme a nakrájame na maličké kocôčky.

  2. Cestoviny uvaríme o osolenej vode na skus.

  3. Medzitým na oleji opražíme cesnak, pridáme nakrájané paradajky aj s omáčkou, osolíme, okoreníme a podusíme 10 minút.

  4. Omáčku odstavíme z ohňa, vmiešame cviklu, nasekanú bazalku, horčicové semená a scedené cestoviny.

  5. Na tanier rozložíme listy akéhokoľvek šalátu, pokvapkáme olejom a dáme naň cestoviny. Ozdobíme čerstvou paradajkou.

Poznámka

Recept je z knihy Cestoviny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Těstoviny s omáčkou z rajčat a červené řepy

Tématické fráze: recepty z červené řepy

Zapomněl/a jsem heslo