Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Čokoládovo-pomerančový štrúdl

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 4. 2009 15:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 067 kJ / 1 211 kcal
Bílkoviny19,68 g
Tuky84,56 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy91,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

phamka

13. 11. 2010 22:16

nemohu použít něco místo nutely já ji doma nemám :-?:-8

Eliza Eliza

7. 4. 2009 11:18

Hani, díky :-). Použila jsem asi hrst strouhanky na oba záviny. Můžeš je nadrobno rozsekat v mixéru nebo "rozmlátit" :-* přímo v ještě neotevřeném pytlíku. Množství se ale odvíjí od toho, jak jsou nebo nejsou pomeranče šťavnaté.

HankaPu HankaPu

7. 4. 2009 11:10

Eli, tak tenhle štrůdl určitě vyzkouším, to musí být úžasná mňaminka, :-p jako obvykle máš nádherné fotky, ale prosím tě , kolik asi těch piškotů spotřebuješ na tu strouhanku:-?

Marta Marta

7. 4. 2009 02:20

nevšední, parádní závin :yes:. Já bych neměla tu svatou trpělivost při preparování pomerančů, tak si alespoň představuji, jak úžasně asi chutná :-p:-D

Eliza Eliza

6. 4. 2009 21:33

Boubelindo, jestli rád čokoládu, tak neodolá... Ten můj zase drží nějakou přísnou dietu (už mě s tím štve), ale po skromné večeři jeden kousek poklnul...:-));-) Neodolal, no...:-*

Boubelinda

6. 4. 2009 21:20

Tééda to musí bejt super. Brzo vyzkouším, ale uvidíme co na to okolí (manžel), ten nemá rád novoty, když závin tak jablkový.:-D:yes:

zizala zizala (moderátorka)

6. 4. 2009 18:41

Jasně, díky za radu. Já právě kvůli té hořkosti nemám ráda tolik vychvalovaný pomerančový džem:-8;-)

Eliza Eliza

6. 4. 2009 18:24

Holčičky, děkuju. :-8
Až budete péct, dejte opravdu pozor, ať se vám tam nedostane šlupka - je to sice trochu patlajda - zvlášť pokud jsou pomeranče šťavnaté, jako ty moje dnes, ale je to důležité. Když jsem pekla prvně (to už je docela dlouho), trochu jsem to oflákla a na místech, kde byl kousek šlupky a bezprostředního okolí to zhořklo. Ne, že by se to nedalo jíst, bylo to i tak dobré, jen je zbytečné si nechat zkazit dojem ;-).

zizala zizala (moderátorka)

6. 4. 2009 18:04

No ale, děvče, Ty mi děláš chutě :-p:yes: Fotka tradičně krásná, ale po přečtení receptu mám vážně sto chutí jít péct...nechám to na zítra, mám zmrzlé těsto:-/ Bodík už teď, tohle prostě nemůže chutnat špatně:-8.

Gabina

6. 4. 2009 15:57

Teda to musí být dobrota :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomerančový závin pomerančový moučník štrůdl s pomerančem šťavnatý pomerančový koláč štrůdl z nutely piškotová mňaminka pomerančový koláč štrůdl 3trudl z nutely recept pomeranč albert pomeranče štrůdl pomerančích nevšední strudl hrnickovy stavnaty tvar moučníky s pomerančem pomerancovy kolac recept pomerančový mandarinkový džem marmeláda štrůdl ckoladovy závin s čokoládou a pomerančem koláč s pomeranči

Suroviny: těsto listové, pomeranče, nutella, piškoty dětské, pečící papír, vejce, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Čokoládovo-pomerančový štrúdl

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjr8