Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Moje poznámka
Kandovaná pomerančová kůra (bez mezokarpu)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4E
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 10 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 11 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 5 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 7 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 8 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 9 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 11 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 11 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 13 hodinami
Květákové placičky
Linova před 13 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 14 hodinami
Tématické fráze:
výroba kandované pomerančové kůry,
jak vyrobit kandované ovoce,
kandovaná pomerančová kůra,
výroba kandované kůry,
výroba kandované kůry,
jak vyrobit kandovanou pomerančovou kůru,
kandované pomerančové kůry,
výroba pomerančove kandovane kury,
kandovaná kůra,
výroba kandovaného ovoce,
jak vyrobit kandovany pomeranc,
výroba kandovaného pomerančová kura,
výroba kanované kůry,
z pomerancove kury,
navod na kandovanou kuru,
jak se dela kandovana pomerancova kura,
jak se dělá pomerančová kůra,
kandovany pomeranc vyroba,
kandovaná pomerančová kůra recepty,
jak pripravit kandovanou pomerančovou kuru
Suroviny:
pomeranče,
cukr krystal,
voda
Komentáře (5)
Teď když znovu čtu váš komentář tak mě udivuje že ji nejdříve uvaříte a pak usušíte. Kůra mi jednou uschla když se nepovedla tak byla asi po týdnu suchá. Nejspíš jsem tam dal málo cukru. Když vyschne tak je tak tvrdá že se nedá vůbec jíst a je to na vyhození. Taky jsem si uvědomil, že píšete, že to vaříte opakovaně. Já vařím jen jednou nejlépe kolem 35-45 minut. Propíchám a nechám 24 ještě nasát vodu a pak to vařím. Jen jednou. Je to dost měkké, pohoda.
PS: Protože v této dávce byla hořká kůra, tak kaše z mezokarpu co zbyla byla poněkud nahořklá. Škoda. Ta minulá byla fakt výborná a dá se to použít místo medu.