Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 845 kJ / 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,55 g |
| Tuky | 13,45 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 630 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Moje poznámka
Vepřové kotlety zapečené s hořčicí a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mnMR
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 4 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 5 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 7 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 7 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 3 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 3 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 4 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 4 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 5 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 5 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 6 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 6 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapecene kotlety se syrem,
zapečené kotlety s hořčicí,
zapečena kotleta se sýrem,
zapečené kotlety,
vepřové kotlety s horčicí,
vepřová kotleta s hořčicí,
zapecene veprove kotlety,
zapecena veprova kotleta,
kotlety zapečené se sýrem,
vepřové se sýrem,
kotlety s hořčicí,
recepty z vepřové kotlety,
kotlety zapékané se sýrem,
zapečené vepřové kotlety recepty,
zapečená kotleta s hořčicí,
vepřové kotlety,
kotlety se syrem,
zapekane veprove kotlety,
kotleta s hořčicí,
recept zapečené vepřové kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
hořčice kremžská,
sýr nastrouhaný,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (6)
Vážně stačí jen 30 minut, aby bylo maso opravdu měkké? Děkuju