Prejt z kapusty s jehněčími plíčky
Prejt z kapusty s jehněčími plíčkami je netradiční, ale chutné jídlo, které spojuje jemnost vnitřností s lahodnou dušenou kapustou. Tento recept nabízí zajímavou alternativu k tradičním masovým pokrmům.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 562 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,77 g |
| Tuky | 116,06 g |
| Vláknina | 22,01 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 5,59 g |
| Sacharidy | 70,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejt z kapusty s jehněčími plíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no75
Moje poznámka
Prejt z kapusty s jehněčími plíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no75
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno 3. 12. 2025 06:52:25
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno 3. 12. 2025 06:26:16
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 27 minutami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 9 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 12 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 12 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 13 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 13 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 13 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 13 hodinami
Tématické fráze:
kapustový prejt recept,
kapustový prejt,
staročeský pajšl
Suroviny:
kapusta,
slanina uzená,
vejce,
rohlík,
cibule,
česnek,
olej,
kurkuma,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (4)