Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Zelný prejt

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

1. 3. 2009 14:36

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 964 kJ / 947 kcal
Bílkoviny43,89 g
Tuky40,56 g
Vláknina21,88 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,29 g
Sacharidy93,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je to jede z receptů, kdy zjistíme, jak snadno se dají ošidit chuťové buňky. Je to vhodné pro lidi,kteří nemají rádi suroviny ze kterých se pravý prejt dělá a přitom by si rádi jitrnici dali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

16. 1. 2018 17:09

Asi raz do roka varím (pečiem) toto jednoduché a dobré jedlo. A myslím na Vaška...všetci sme ho tu mali radi.

Kelisova Kelisova

21. 9. 2016 10:45

super nápad ;-):yes: vyzkůšám :-Q:yes::-K

Petra

11. 3. 2016 12:31

Pavle, to se mi ještě nestalo, že by mi zelí ztmavlo... Co máte za zelí? Domácí nebo kupované? Jestli domácí tak to může být i tím.

Pavel Podruh

10. 3. 2016 23:16

Nevíte prosím jak zabránit vydušenému kysanému zelí do druhého dne ztmavnout?

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

14. 2. 2014 11:11

lenka0:Nikdy jsem o tom moc nepřemýšlel. Ale udělá to navrchu typickou kůrčičku. Mám pocit že to je tak za 45 minut. Ale dá se to vyzkoušet odebráním troška z prostředky.

lenka0

13. 2. 2014 10:51

Prosím,jak dlouho se to asi peče?

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

18. 1. 2014 12:34

pindrush:Zdá se mi to jako supr nápad a já to jisto-jistě taky vyzkouším. Taky dávají někteří (co mi sdělili)kousek játrové paštiky, nebo paštik.konzervu MAJKU. Nápady vítány. Dík.

pindrush

17. 1. 2014 12:07

Dělám jej prakticky stejně,jen místo salámu a paštiky dávám vepřovou konzervu.A už jsem dělala i z kapusty,když jsem měla přebytek a též to bylo skvělé.

spec

14. 1. 2014 19:44

Ta tmavá barva vzniká při pečení karamelizací cukrů obsažených v zelí.

Daniella O. Daniella O.

27. 10. 2010 04:23

To take musim vyzkouset:-p:-p:-p:yes:

Nadja Nadja

26. 10. 2010 23:41

:yes:+7.:yes: Už se na prejt těším.

drahulin drahulin

8. 3. 2010 22:11

Václave je to výborné,posílám bod a přidala jsem foto.Teď koukám,že už jsem bodovala.:yes::yes:

magdalenka magdalenka

5. 3. 2010 14:22

Vašku! Včera som odskúšala tvoj recept a bola som milo prekvapená - chuťovo to vážne pripomína jaternicovú kašu - prejt! Postupovala som podľa receptu, teda skoro - rohlíky som namočila vo vode a dala som celú väčšiu plechovky Májky, myslím, že to nebolo na škodu...Kapustová (zelná) chuť kdesi zmizla! Chutilo nám to a zaraďujem medzi jedlá v našom rodinnom jedálničku.
Ďakujem ti a želám pekný víkend!
+

Jarmila Hutáková

29. 10. 2009 13:05

Dělala jsem prejt podle receptu,tmavý jsem ho neměla.Příště zkusím místo paštiky dát kosek naškrábaných jater.

Věrka.

19. 8. 2009 13:10

Tenhle recept je moc pěknej a určitě bude i dobrej, vyzkouším.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: prejt prejt recept top recep prejtové karbanátky bilý prejt zelný recept prejt recept na prejt proč zelí tmavne recep na zeli recepty prejt recep na kapustové placičky tmavý prejt výborné levné recepty placka do prejtu zeli pri vareni ztmavne proč pohankový prejt s vejci facebook jarmila hutáková pohankovy prejt recep na rohliky

Suroviny: zelí bílé, salám měkký, rohlík, cibule, česnek, majoránka, koření nové koření, zázvor, pepř, ořech muškátový, koriandr, sůl, vejce, sádlo, strouhanka, paštika játrová, mléko

TopRecepty.cz

Zelný prejt

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY4r