Suroviny
Porce: 8 - 10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 645 kJ / 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,25 g |
Tuky | 7,75 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne rolky s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rRZ
Moje poznámka
Lasagne rolky s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rRZ
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 2 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
lasagne,
recept lasagne,
lasagne recepty,
listové těsto s pórkem,
lasagne z listoveho testa,
lasagne recept,
čokoladové lasagně,
rolky z listového těsta,
recepty lasagne,
lazaně z listového těsta,
lasagne z listoveho testa?,
lasagne listové těsto,
pórek recepty,
listové rolky,
lazaně s porkem,
lasagne - recepty,
testo na lasagne,
bezmase lasagne,
lasagne rolky se šunkou,
rolky z listoveho
Suroviny:
těstoviny lasagne,
pórek,
cibule,
vejce,
podravka,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (5)