Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka s Nivou a vlašskými ořechy

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy chvilka

chvilka

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 963 kJ /
947 kcal
Bílkoviny42,55 g
Tuky81,92 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 934 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy8,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nivu, tavené sýry a máslo ušleháme, nebo rozmixujeme ponorným mixérem. Ručně vmícháme vlašské ořechy a mažeme na pečivo.

Zveřejněno 12. 3. 2015

Poznámka autorky Anna Kocikova

Je tady hodně receptů na nivovou pomazánku. S oříškama jsem nenašla, takže Vám přidávám další chutnou verzi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkwz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jkwz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

vladka1486: Komentář mě velice potěšil:-8Děkuji:-K

Vyzkoušeno, děkuji za výborný recept. Sklidila jsem pochvalu jak od manžela, tak od návštěvy :yes: ;-)

Super pomazánka , u nás také velmi oblíbená a krásná fotka. :yes::yes:

RubyRom: Romi,děkuji Ti;-):-K

Děkuji za Vaše komentáře i hodnocení:-K
Po tvarůžkové je tato pomazánka u nás velmi oblíbená:-pPokud je k snídani,nebo na odpolední svačinu,tak je většinou bez hroznů,které ovšem u rohlíkových jednohubek nesmí chybět nikdy:-))

Drahuško, po jakékoliv sýrové pomazánce, obzvláště z plíšňového sýra, se můžu utlouct:-p;-):yes: a fotečka je velmi lákavá:-K

Niva a ořechy jsou vlastní sourozenci:yes::-) - tvoje fotky by byly ozdobou každé kuchařské knihy;-):yes:

Sýry s modrou plísní s ořechy / i s tím hroznovým vínem / je skvělá kombinace, u nás nesmí chybět na žádné oslavě;-):-):yes:
Krásná fotka;-):yes:

Jejda, to miluju. Sýr Nivu obzvláště :-p:-p:yes::yes:

danielle72: Přesně tak! Pomazánku z nivy nebo sýrovou česnekovou zdobím většinou buď vlasškými ořechy nebo olivami a ta hroznička může ležet vedle jednohubek či chlebíčků nejen jako ozdoba. :yes:

:yes:takovou pomazánku mám ráda.

Takové pomazánky můžu :-p:yes:

Miluji modrý sýr s ořechy :yes::-p:-p A ještě bych přikusovala kuličky hroznového vína :-*

Hrn to do mne bagrem Drahusko:-p

Určitě výborná, dala bych si:-p:yes:

Tématické fráze:
pomazanka z nivy s ořechy, pomazanka z vlasskych orechu, jednohubky s vlašskými ořechy, recepty z vlašských ořechů, jednohubky s vlašským ořechem, pomazanka s nivou a ořechy, pomazanka z nivy a orechu, nivová pomazánka s vlašskými ořechy, máslo z vlašských ořechů recepty, ořechová pomazánka s nivou, pomazánka z nivy a vlašských ořechů, jednohubky s nivou a ořechy, niva s ořechy, jednohubky s nivou, nivova pomazanka s vlaskym orechem, pomazánka z nivy, ořechová pomazánka, pomazánka s vlašských ořechů, pomazánka z nivy a ořechy, recepty s vlasskymi orechy

Suroviny:
sýr niva, sýr president bleu, máslo, ořechy vlašské

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu