Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí nudličky s Nivou

Hodnocení receptu je 4,2 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dasty

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 236 kJ /
1 012 kcal
Bílkoviny166,22 g
Tuky37,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 451 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,24 g
Sacharidy1,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso, nakrájené na nudličky okořeníme a orestujeme v rozehřátém tuku. Krok 2: Přidáme na kolečka nakrájený pórek, na nudličky nakrájenou šunku a krátce orestujeme. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou nivu, prohřejeme a zalijeme vývarem.
K rozpuštěné nivě přilijeme smetanu a zavaříme. Podáváme s vařenými brambory. Krok 3: Nakonec posypeme zelenou petrželkou a sekanými mandlemi.

Zveřejněno 7. 4. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí nudličky s Nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wBm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí nudličky s Nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wBm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Rychlý a chutný recept. Nedávala jsem petržel, mandle, polévkové koření ani šunku, ale děkuji za inspiraci. Lehce jsem zahustila solamylem.

výpis surovin mi nesedí s tímto receptem! :-O nechtělo by to zkontrolovat?;-)

Výborné, poprvé jsem sama dělala kuře a jen jsem si mlaskala. Takovou rychlovečku zvládne každý a je to moc dobré:yes: Dělala jsem s těstovinama, přišlo mi, že se to víc hodí;-)

jablik: A proč ne? Když to lidem chutná, proč to nedělat? To že Zdenda P. to nesnáší, neni důvod to zakázat... :-/

Moderní české kuchtění= niva a eidam ;-(

Výýýborné :-):-):-)

Kuře+niva je výborná kombinace, ráda dělávám. Trempe, doufám, že si v létě vzpomenu, až bude zahradní párty, ráda bych to zkusila+6:yes:

Recept je to vinikající a mohu z vlastní zkušenosti říci, že jídlo je mnohem chutnější, když se smaží na ohníčku a na talíři je to skvělé posypati strouhaným parmezánem. :-))

Recept chválím, jídlo je to výborné a rychlé, všem moc chutnalo....Chválím.:yes::yes::yes:

vypadá to dobře,ale jídlo nic moc!:no:

Moc chutné recepty tu jsou a tenhle vypadá obzvlášť dobře :-)

Vypadá to dobře.kombinace maso s nivou mám ráda a taky to vyzkouším. :-p

Vypadá moc dobře, také vyzkouším.:yes::yes::yes:

kombinaci kuřecí maso a nivu máme moc ráda, určitě vyzkouším ! :-p

Tématické fráze:
minutky z kuřecího masa recepty, kuřecí minutky, recepty kuřecí maso nudličky, kuřecí maso s nivou a smetanou, kureci minutky, top recepty kuřeci, recepty s nivou, recepty s nivou, minutky z kuřecího masa, minutky z kuřecího masa, kuřecí maso na nudličky, niva recepty, minutky recepty, maso na nive, maso na nudličky, recept na kureci maso s nivou, maso s nivou, krutí maso s nivou, kuřecí maso s brokolicí a nivou, kuřecí soté s nivou

Suroviny:
maso kuřecí, šunka, pórek, koření polévkové, koření grilovací, vývar kuřecí, sýr niva, smetana ke šlehání, olej, petrželka zelená, mandle

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu