Suroviny
Porce: asi 10 podle velikosti formy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 118,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 402,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké suroviny promíchat v mixéru, vyšlehat vejce, olej, mléko a po troškách vlít a vmíchávat do mísy s moukou.
Krok 2: Vymazanou a vysypanou formu postupně plníme - dno těsto, cukrářským sáčkem stříkáme džem, zase druhým sáčkem, zakryjeme a pokračujeme podle velikosti formy.
Krok 3: Poslední vrstvu těsta udělat třeba mřížku.
Krok 4: Pečeme podle vlastní trouby, na závěr pocukrujeme.
Zveřejněno 7. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Moje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 1 hodinou
Znojemská omáčka
Komtesina před 8 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 9 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 9 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 9 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 10 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 10 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 10 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 10 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
jablečné potěšení,
jablčeé potěšení,
nejlepší jablečná marmeláda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
džem,
mouka hrubá,
sádlo
Komentáře (4)