Suroviny
Porce: asi 10 podle velikosti formy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 118,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 402,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké suroviny promíchat v mixéru, vyšlehat vejce, olej, mléko a po troškách vlít a vmíchávat do mísy s moukou.
Krok 2: Vymazanou a vysypanou formu postupně plníme - dno těsto, cukrářským sáčkem stříkáme džem, zase druhým sáčkem, zakryjeme a pokračujeme podle velikosti formy.
Krok 3: Poslední vrstvu těsta udělat třeba mřížku.
Krok 4: Pečeme podle vlastní trouby, na závěr pocukrujeme.
Zveřejněno 7. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Moje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 47 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 50 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jablečné potěšení,
jablčeé potěšení,
nejlepší jablečná marmeláda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
džem,
mouka hrubá,
sádlo
Komentáře (3)