Suroviny
Porce: asi 10 podle velikosti formy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 118,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 402,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké suroviny promíchat v mixéru, vyšlehat vejce, olej, mléko a po troškách vlít a vmíchávat do mísy s moukou.
Krok 2: Vymazanou a vysypanou formu postupně plníme - dno těsto, cukrářským sáčkem stříkáme džem, zase druhým sáčkem, zakryjeme a pokračujeme podle velikosti formy.
Krok 3: Poslední vrstvu těsta udělat třeba mřížku.
Krok 4: Pečeme podle vlastní trouby, na závěr pocukrujeme.
Zveřejněno 7. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Moje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
jablečné potěšení,
jablčeé potěšení,
nejlepší jablečná marmeláda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
džem,
mouka hrubá,
sádlo
Komentáře (3)