Suroviny
Porce: asi 10 podle velikosti formy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 330 kJ / 2 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 118,56 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 402,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sypké suroviny promíchat v mixéru, vyšlehat vejce, olej, mléko a po troškách vlít a vmíchávat do mísy s moukou.
Krok 2: Vymazanou a vysypanou formu postupně plníme - dno těsto, cukrářským sáčkem stříkáme džem, zase druhým sáčkem, zakryjeme a pokračujeme podle velikosti formy.
Krok 3: Poslední vrstvu těsta udělat třeba mřížku.
Krok 4: Pečeme podle vlastní trouby, na závěr pocukrujeme.
Zveřejněno 7. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Moje poznámka
Jablečné potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0mx3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
jablečné potěšení,
jablčeé potěšení,
nejlepší jablečná marmeláda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
džem,
mouka hrubá,
sádlo
Komentáře (4)