Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 27,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 8,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplé chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68lV
Moje poznámka
Teplé chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68lV
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
rychlé teplé večeře recepty,
rychlé teplé večeře,
rychlá teplá večeře recepty,
netradiční chlebíčky,
příprava chlebíčků,
teplá večeře recepty,
teplé večeře,
jednoducha teplá večeře,
tepla vecere,
teplé jednoduché večeře recepty,
recepty na teplou večeři,
chlebíčky v troubě,
chlebíčky,
recept na teplou večeři,
teplé recepty,
recepty na teple večeře,
chlebíčky recept,
teplé jednoduché večeře,
tipy na teplou večeři,
obložené chlebíčky foto
Suroviny:
chléb,
salám,
sýr,
máslo,
mléko,
křen
Komentáře (4)