Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 993 kJ /
715 kcal
Bílkoviny26,38 g
Tuky10,56 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy118,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety pokapeme šťávou z limety, osolíme a opepříme. Krok 2: Z uvedených surovin umícháme hladké těstíčko, které si můžeme dochutit bylinkami nebo kořením podle chuti. Já jsem dala čerstvý zázvor. Krok 3: Rybu protáhneme v hrubé mouce, namáčíme do těstíčka a zvolna smažíme.

Zveřejněno 26. 8. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PN5z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius v těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PN5z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (40)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

já osobně ještě z bílků ušlehám sníh, vypadá to moc pěkně a i to chutná

Ahoj také jsem zkoušela recept mně osobně nechutnal, ale ostatní si ho chválili. Takže :yes:

jana: jsem ráda, že chutnalo Tobě i ostatním. Děkuju za vyzkoušení:-)

výborný,děkuji za skvělou ňamku :-p

Dnes jsem to udělal k obědu a moc nám to chutnalo. Akorát možná to chtělo menší kousky a hubenější. Příště to bude ještě lepší :)
Díky za recept

bylo to výborný :yes:

Nikč : děkuju, má radost, že chutnalo;-):-)

mňam bolo to neskutočné !!! použila som nealkoholické pivo .. a aj tak to bolo super!!! chválim ;-)

tak a mám teď recept otevřený, letos místo kapra bude tohle, už jsem jednou měla podobný recept - bez toho piva - a moc to bylo dobré, s pivem to bude takové křehčí. už se těším.:-p

Rebeko, Lenko, moc děkuju za vyzkoušení a za krásné fotky:-K, mám radost, že chutnalo;-)

Vypadá to super:yes::yes:

musím říci..úžasná záležitost:-!chválili jak manžel,který si tento recept prosadil(já chtěla původně dělat "po mlynářsku),tak můj otec:-p;-):yes:neměla jsem pangase,ale nilského okouna a do těstíčka jsem přidala špetku kurkumy a medvědí česnek:-p tento recept mohu jen doporučit:-!určitě se k němu vrátím:-8přidávám bodík a pár fotek(s dovolením:-8):-D:-K

Dnes jsem dělala k obědu a jako doooost mňamózní :-p:-p:-p:-p i manža si pochrochtával :-D :-O:yes::yes::yes::yes:

Luci - díky, mám radost:-):-K

Maris dnes jsem podle tebe vařila a pangásek všem moc chutnal, i Janča si rybu pochvalovala.Těstíčko bylo krásně nadýchané.Děkuji za recept a posílám bodík.:yes:

Marcelo, díky :-):-K

Ahoj,výborný recept,moc jsme si pochutnaly:-*:yes:

semík, i to se někdy stane. 100 lidí, 100 chutí;-)

:-(( mě to vůbec nechutnalo

Lidi super mňamka :-))

Pangasius mocinky chutnal a dělala jsem těstíčko z nealkoholického piva.;-)

jik - díky pivu je těstíčko nadýchané, ale určitě by šlo nahradit třeba perlivou vodou :-)

hm bez toho piva by to neslo ?

Ahoj, do těstíčka přidávám vrchovatou lžičku provensálského koření.

Ahoj, dneska jsem to taky zkusila a všem moc chutnalo. Fakt moc dobrý:yes::-)

dnes jsme obědvali,chutnalo všem,do těstíčka jsem přidala kromě zázvoru krájenou zelenou petrželku dávám jedničku

Ahoj moc dobrý recept,dneska jsem dělala k obědu a všem chutnalo:yes::-))

Tématické fráze:
pangasius ryba foto, ryba v testicku, pangasius recepty, pangasius filety - recepty, pangacius recepty, těstíčko na ryby, pangasius recept, recepty pangasius, pangacius v těstíčku, panganius, pangacius, pangacius recept, recepty ryby pangasius, testicko na rybu, pangas recepty, ryby v těstíčku, panganius recepty, pangasius-recepty, pangasius, ryba v těstíčku recept

Suroviny:
pangasius, sůl, pepř, limetka, mouka hladká, pivo světlé, prášek do pečiva, vejce, bylinky, koření, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu