Postup přípravy
Krok 1: Na tuk dáme smažit cibulku, nakrájenou nadrobno, po chvíli přidáme kostky chleba a spolu dosmažíme.
Krok 2: Zalijeme vejci, které jsme rozšlehali se solí a pepřem a osmahneme. Zdobíme pažitkou.
Zveřejněno 30. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
JINÝ chleba ve vajíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gNN
Moje poznámka
JINÝ chleba ve vajíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gNN
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 5 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 14 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 53 minutami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 54 minutami
Vánočka II
Sojkal před 1 hodinou
Citronové rohlíčky
Terka39 před 2 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 3 hodinami
Uherská pěna
Daami před 4 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 5 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 5 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 6 hodinami
Tématické fráze:
chleba ve vajicku,
recept na chleba,
praženice z hub,
chleba recept,
veselá bída recept,
co se starým chlebem,
chleba ve vajíčku recept,
recepty z vajiček,
recept chleba,
co se starym chlebem recepty,
chléb ve vajíčku,
recept veselá bída,
prazenice z hub recept,
chleba ve vajíčku jinak,
praženice,
starší chleba,
recept chleba ve vajicku,
chleby ve vajíčku,
smažený chléb ve vajíčku,
starý chleba
Suroviny:
chléb,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř,
tuk
Komentáře (50)
To, že má recept tolik bodů - to je asi následek diskuse, která zde proběhla v týdnu - mrkni na diskusní příspěvky v DISKUZI - ona to byla alespoň z mého pohledu dosti recese
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=508