Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 780 kJ / 2 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,65 g |
| Tuky | 78,25 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 616 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 451,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Moje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
buchty recepty,
buchty,
recepty na buchty,
recepty buchty,
domácí buchty,
kynuté těsto v pekárně,
kynuté buchty z pekárny,
kynuté buchty v pekárně,
buchty recept,
recept na buchty,
kynuté buchty recept,
recept buchty,
domaci kynute buchty,
recept na buchtu,
recepty v domaci pekarne,
recepty-buchty,
honzíkovy buchty,
recepty na kynuté těsto v pekárně,
recepty k domácí pekárně,
těsto na kynuté buchty
Suroviny:
mléko,
žloutek,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr moučkový,
kůra citronová,
ořech muškátový,
droždí
Komentáře (33)
vybusna:
Tento recept je určite dobrý, za autorku ručím - jej recepty "sedia".
Dávala si rozdrobené droždie na vrch s cukrom, alebo ako píše autorka hore - rozpustené v troche mlieka a cukru? Šumelo ti to droždie v tom mlieku? Myslím, či naozaj to droždie "žilo"?
Ja mám v podstate rada DP, cesto sporadicky robím v nej, ale milujem prácu s kysnutým cestom, rada sa s ním hrám, takže napriek tomu obyčajne robím všetko ručne. DP vrčí a trvá jej to neskutočne dlho, lebo zahrieva a pod., mám zázračnú misu na kysnutie, tak v tej robím všetko.
Asi som ti nepomohla, ale aspoň som sa vykecala...
Jo a já je teda nekoupu v oleji, ale mažu je po stranách rozpuštěným máslem a když je plech plný, tak je potřu ještě shora. Ježiši já jsem v práci u čínské polívky a slintám, jen co to píšu. hnedka bych si dala