Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,54 g |
Tuky | 60,83 g |
Vláknina | 36,97 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 65,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová jablečno-celerová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZlv
Moje poznámka
Krémová jablečno-celerová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZlv
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 8 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 16 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 28 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
celerova polevka s jablky,
celerova polevka s jablkem,
celerova kremova polevka,
celerovojablečná polévka,
celerová polévka krémová,
celerová polévka,
celerovojablecna pomazanka,
krémová celerová polévka,
krémová celerová polévka s jablky,
celerovo-jablečná polévka,
celerová polévka krémová recept,
celerovo jablkový krém,
polevka celerova s jablky,
rez celerová,
celerová buchta,
polévka celerová s s jablky,
celerová polívka,
celerový krém recept,
celerova polevka jablko,
jablková polévka
Suroviny:
celer,
jablko,
cibule,
máslo,
vývar zeleninový,
smetana ke šlehání,
mléko,
cukr,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (5)