Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 792 kJ / 1 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,86 g |
| Tuky | 61,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 921 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Moje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 32 minutami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 1 hodinou
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 23 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 minutami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 30 minutami
Ořechové pracny
Alamatej před 44 minutami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 56 minutami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 1 hodinou
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka
Merylas před 1 hodinou
Kuře s divokým kořením
Merylas před 1 hodinou
Jablíčkové lívanečky
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
maslovy rizek,
sekaný přírodní máslový řízek,
mletý krůtí řízek,
krůtí mletý řízek,
přírodní sekaný máslový řízek,
krůtí mleté řízky,
mletý máslový řízek,
maslový řízek recept,
přírodní sekaný řízek,
sekaný řízek z krůtího masa,
drůbeží máslový řízek,
přírodní máslový řízek,
kruti mlety,
mlete kruti řizky,
sekaný řízek,
sekaný přírodní řízek,
sekaný kuřecí řízek,
sekaný kuřecí máslový řízek,
kuřecí máslový řízek,
malovy rizek z mleteho krutiho
Suroviny:
maso krůtí,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
nať petrželová,
mouka hladká,
tuk na smažení
Komentáře (3)