Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,11 g |
Tuky | 32,77 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 308 mg |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 105,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mickina cuketa nebo tykev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k8N
Moje poznámka
Mickina cuketa nebo tykev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k8N
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 14 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 6 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 8 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 9 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 9 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 9 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 12 hodinami
Tématické fráze:
tykev,
cuketa obrázky,
tykev recepty,
recepty|:smažená a nebo peščená tykev,
tykev cuketa,
obrázky cuket,
tykev obrázek,
cukety obrazky,
cuketa obrázek,
tykev cuketa recept,
tykev obrázky,
obrázky cuketa,
tykev,cuketa,patizon,
patizon + tykev recepty,
tykev z chorvatska,
kocka a cuketa,
recepty z tykví a cuket,
tykev recepty patizon,
tykev smazena,
tykev - cuketa -odrůdy
Suroviny:
cuketa,
mrkev,
rozinky,
klobása,
sůl,
zázvor,
omáčka sojová,
skořice,
olej
Komentáře (4)
a ten zazvor treba suseny, alebo cerstvy?