Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 056 kJ / 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,72 g |
| Tuky | 80,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 252 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 32,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Moje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 25 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 55 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové brownies
Vladula92 před 9 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Pikantní česneková polévka
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
vanilkový pudink,
vanilkový puding,
vanilkový puding recept,
recept na pudink,
jak se dělá puding,
vanilkovy pudink recept,
recept na puding,
puding,
puding recept,
domácí vanilkový pudink,
domácí vanilkový puding,
vanilkový puding recepty,
puding recepty,
recept vanilkový pudink,
recept na vanilkový puding,
puding vanilkovy,
recept vanilkovy puding,
recept puding,
recept na vanilkovy pudink,
jak se vaří vanilkový pudink
Suroviny:
smetana,
cukr,
lusk vanilkový,
žloutek,
škrob
Komentáře (10)
Protože vím, že je to pouze škrob + aroma, tak roky používám ten náš tradiční, nejlevnější.
Ze srandy jsem fčíl koupil násobně dražší, od jakéhosi doktora
No, chut´ově je to šumafuk (jak by kdysi napsala J.R.), ale k mému neskonalému překvapení s tím dražším se lépe pracovalo - prášek se ve studeném mléce lépe dispergoval
No, tak to máte PL velikosti malého šufánku...
*****
1 hrnek = 236,588237 mililitru, ale (nejen) v české kotlině se obvykle uvádí 250ml
No, asi milujete pudink jako cumel...