Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 995 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,09 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 56 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 2 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 2 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 2 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
porkový guláš,
jak se dela gulač,
bramborový guláš s porkem,
pórek recepty,
špekáčkový guláš bez brambor,
recepty s pórkem,
veřové s porkem,
špekáčkový guláš s bramborem,
recept guláš porek,
uzeninový guláš s paprikou a s houbami,
videorecept uzeninový guláš,
špekáčkový-vepřový guláš,
pivní špekáčkový guláš,
polévka spekackova,
špekáčkový pivní guláš,
guláš ze špekáčky, paprikou a houbami,
porkový guláš s brambory,
bramborovy guláš s porkem do trouby,
guláš se špekáčkem,
gulas ze spoekacku
Suroviny:
cibule,
pórek,
paprika sušená sladká,
špekáček,
kmín celý,
sůl,
brambory
Komentáře (3)