Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 274 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,18 g |
Tuky | 9,83 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 190,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgurové knedlíčky (nasladko i naslano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EDW
Moje poznámka
Bulgurové knedlíčky (nasladko i naslano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2EDW
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 2 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 minutami
Drůbková polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 2 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 2 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 4 hodinami
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 5 hodinami
Čočka na kyselo
el.mencl před 6 hodinami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 6 hodinami
Tématické fráze:
bulgurové knedlíky,
tncz nova,
pšenična kaše na slano,
obilná kaše naslano,
bulgurove noky,
knedlíky z bulguru,
knedlíky z z bulguru,
bulgurové saláty recepty,
bulgurové noky recept,
bulgurové recepty,
sejkorky na sladko,
špecle nasladko,
rýžová kaše naslano,
druhy kaší nasladko
Suroviny:
bulgur,
mouka,
žloutek,
sůl,
mléko
Komentáře (2)
- co je myšleno moukou rostlinnou - živočišná je snad jen krmná kostní moučka.
Bulgur i pšeničná mouka celozrnná jsou původu rostlinného.