Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,02 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme tvaroh a zakysanou smetanu, přidáme cukr, promícháme.
Krok 2: Do jakékoliv nádoby dáme vrstvu piškotů, kterou lehce pokapeme silnou rozpustnou kávou a zakapeme Baileys, pak dáme vrstvu tvarohové směsy, znovu vrstvu piškotů, znovu polijeme kávou a Baileys, nakonec zatřeme vrstvou směsi.
Krok 3: Dáme dobře vychladit.
Krok 4: Nakonec můžeme dle fantazie ozdobit - smětanou, čokoládou, ovocem atd.
Krok 5: Já osobně mám ráda uvnitř ještě na kolečka nakrájený banán, který dávám po každé vrstvě piškotů. :-)
Zveřejněno 12. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
Moje poznámka
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 1 hodinou
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 5 minutami
Celerová pomazánka
Majkaa před 1 hodinou
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 2 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 3 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 4 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 5 hodinami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 5 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 5 hodinami
Cuketový koláč
Jindriskas před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na panacotu,
tiramisu v misce,
tiramisu do misek,
cokoladove penizky,
nejlepší recept na panacotu,
kokotky recepty,
recept na panakotu,
zapékací kokotky,
baylies domácí se smetanou,
panakota recept,
liker baylies,
nádoby na panacotu,
recept panakota,
keramické kokotky,
nádoby na panakotu,
baylies likér,
domácí panakota,
domácí panakota,
tiramisu do misek,
recepty na panacotu
Suroviny:
tvaroh nízkotučný,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
piškoty dětské,
káva rozpustná,
bailey´s
Komentáře (11)
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.