Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 995 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,09 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 25,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 144 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Moje poznámka
Špekáčkový guláš s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gnJr
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Tématické fráze:
porkový guláš,
jak se dela gulač,
bramborový guláš s porkem,
pórek recepty,
špekáčkový guláš bez brambor,
recepty s pórkem,
veřové s porkem,
špekáčkový guláš s bramborem,
recept guláš porek,
uzeninový guláš s paprikou a s houbami,
videorecept uzeninový guláš,
špekáčkový-vepřový guláš,
pivní špekáčkový guláš,
polévka spekackova,
špekáčkový pivní guláš,
guláš ze špekáčky, paprikou a houbami,
porkový guláš s brambory,
bramborovy guláš s porkem do trouby,
guláš se špekáčkem,
gulas ze spoekacku
Suroviny:
cibule,
pórek,
paprika sušená sladká,
špekáček,
kmín celý,
sůl,
brambory
Komentáře (3)