Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Redakce Toprecepty 80 min
Čočková polévka z červené čočky s chilli a zázvorem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 toprecepty.cz 45 min
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy
8 foto Pražské bistro Marthy's Kitchen zvedlo ze židle některé matky: Nejsme místo pro nevychované spratky, vzkázali jim
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář