Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mangové mochi s mascarpone a kokosem

Netradiční bochánky, které nás svojí exotickou chutí přenesou na východ k rýžovým polím. Z rýžového těsta tvoříme placičky, které naplníme skvělou kombinací svěžího manga a lahodného kokosu. Po vytvarování v knedlíčky je necháme vychladit a podáváme.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby chlazení

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby chlazení)

12. 2. 2024 13:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 596 kJ / 2 055 kcal
Bílkoviny25,36 g
Tuky140,83 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy170,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka rýžová, škrob, cukr krystal, mléko, olej kokosový, škrob, mascarpone, smetana, cukr moučkový, kokos, mango, cukr krupice

TopRecepty.cz

Mangové mochi s mascarpone a kokosem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpKLJ