Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Magdi, dnes jsme měli k obědu. Vynikající!!! Manžel si 2x přidal a já jsem si musela říct "Marcelo, dost", jinak bych je snědla všechny.;-)

Andyscha: Moc děkuji:-K:-K

Bábovku jsem pekla na 175° celých 60minut a byla uprostřed syrová. Dopékala jsem tedy přikrytou dalších 15minut. Dnes jsem poprvé zkusila formu vymazat máslem, ale už to neudělám, protože bábovka vůbec nešla vyklopit. Nakonec se mi to povedlo, ale byla lehce potrhaná. Maličko jsem ubrala cukru. Chuťově je bábovka dobrá, děkuji za recept. :-8

Výborná polévka :-K. Dala jsem jak červené, tak bílé fazole, taky jsem dala červenou a žlutou papriku, je pěkně barevná a určitě uvařím zas :-).

Dneska s jahodami, :yes::yes::yes::yes::yes: vždycky se povedou , kdo vyzkouší ,jiné už dělat nebude ,jsou skvělé :-K:-K:-K:-K

Marie Svarcova: tak to jsme asi stejná krevní skupina, Maruško :-D Taky brambory miluji, ve všech podobách :yes:

Tonja: díky za všechny, kteří si tvou dobrou radu přečtou! :-)

lizamzizalku: Děkuju :-K Rohlíky patří k pečivu rychlé spotřeby, tak je pro mě hlavně důležité, že jsou výborné v den upečení :-)

Vyborne jedlo!

veronika_straka: :-)Děkuji za komentář, přesně tak nikdy to nezklame a má to spoustu variací. :-K Přeji krásný a pohodový den :-K

Marie Svarcova: :-O vidíš, omáčka mě k ní nenapadla...taky vyzkouším :yes:

Tonja: mám radost, díky :-K Je to takové....obyčejné pečivo s lehce neobyčejnou chutí :-D

:-D přesně tohle jsme měli zrovna o víkendu, taková ta klasika, když nevíš co, udělej směs se zeleninou ... máme ji doma moc rádi!<3

:-* dnes opět ke snídani, výborné!

Tonja

7. 5. 2024 09:10

Velmi dobré. Další druh pečiva, který budu dělat často.

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 7 hodinami

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Nejnovější recepty Více