Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Do horkých ledních dnů se bude hodit. 😊

Ano je lépe dát více mléka. Na tohle množství mouky cca 500 ml vlažného mléka.

Super. Právě dovařeno. chut předčila očekávání . Podobnou jsem jedl naposledy jako malý. DĚKUJI ZA RECEPT-TY V POMALÉM HRNCI MÁM ČÍM DÁL VÍC V OBLIBĚ.

Velmi jednoduché a moc chutné 👍

Marie Svarcova: Ano, přesně tak. Já ji dávám na cca 10minut do termosky

janatka: Dobrý den. To je způsobené druhem loupání. Mechanicky loupaná pohanka je světlá a chuťově jemnější - často se označuje jako Bio. Pohanka loupaná teplem je tmavá a chutná víc oříškově. A taky je levnější 😁 osobně tu světlou používám na slané pokrmy a tu tmavnou "oříškovou" na sladké snídaně. Jinak pohanku stačí dát na 10minut do termosky - se solí a horkou vodou. Nemusí se ani vařit na plotně ;⁠)

Prima recept. Opravdu rychlé a chuťově velice uspokojivé. 😊

Dal jsem tam broskve místo mirabelek a měl jsem moc velký plech, ale je to výborný recept.

Skvělá kombinace a krásně vypadá i na řezu.

recept: Bublanina
To není možný. To je můj recept, který jsem přidala před 15ti lety a on je tu docela slavný a dokonce natočený 😅🥹. Tenkrát mě odradili nejaké komentáře přidávat dál, když jsem teprve začínala s pečením 😅. Teď už by mi to bylo jedno 😅. Jsem ráda, že tolik lidí si recept oblíbilo i teď 🥰🥹❤️❤️❤️🍀.

:-)<3:yes::yes: Je to trochu jiný Zebra-dort ale určitě je moc dobrý, mák a tvaroh máme rádi. :-K

:-)<3:yes::yes: Také milujeme kukuřici a vždy se na ni těšíme kdy začne zrát. :-K

Upekla jsem z poloviční dávky . Super rychle.

Dominik.Kadlec: Dobrý den, 1 litr, množství je uvedeno v přiloženém videu, pro větší přesnost bylo dopsáno i do surovin 😊

Naposledy jste si prohlédli