Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si Zobrazit více