Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané, osolené a nahrubo tlučeným pepřem posypané řízky. Vyjmeme.
Krok 2: Na výpečku osmahneme na půlkolečka nakrájenou cibuli tak, aby jen zesklovatěla a neztmavla.
Krok 3: Kořeníme solí a tlučeným pepřem, zalijeme šlehačkou, vrátíme řízky a necháme chvilku povařit.
Krok 4: Vhodná příloha jsou bramboráčky nebo vařené brambory a PIVO :-)
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Moje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
krakonošův oheň,
krakonošuv ohen recept,
kovářův chléb,
kovářův chléb recept,
vareni na ohni,
recepty na ohni,
kovářův chleba,
recept krakonosuv ohen,
recepty na ohen,
vaření na ohni recepty,
chleba na ohni,
kureci krakonosuv ohen,
recepty krakonošův oheň,
oheń,
recepty kovářův chléb,
recept na krakonosuv ohen,
oheń,
příloha k bramboráčkum,
jak udělat oheň?,
maso na oheň
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule,
pepř,
šlehačka,
sádlo
Komentáře (27)
Název jsem převzala