Kovářův Oheň kuřecí

Drůbeží maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Suroviny 4 porce

0,5 kg kuřecího masa
2 větší cibule
0,6 l mléka
smetana
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky osolíme opepříme a osmažíme, až je maso hotové vyjmeme ho z hrnce a přidáme cibuli nakrájenou na půl kolečka osmažíme do hněda, poté přidáme mléko zjemníme smetanou omáčku zahustíme a okořeníme solí a pepřem(nešetřit) nakonec tam přidáme maso necháme chvilku povařit a podáváme nejlepe s bramborama nebo hranolkama.

Komentáře k receptu Kovářův Oheň kuřecí

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí oheň kovaruv oheň hrnec na oheň hrnec na oheň kovaruv ohen z kuřecího masa kovářův hrnec krakonošův ohen se sýrovou omáčkou kuřecí oheň recept recept kuřeci oheň hrnce na ohen kovaruv kotlik kuřeci na ohen domácí pekárna na ohen