Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kovářův Oheň kuřecí

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

HorstFuchs

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 597 kJ /
860 kcal
Bílkoviny138,86 g
Tuky14,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 311 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy42,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na plátky osolíme opepříme a osmažíme, až je maso hotové vyjmeme ho z hrnce a přidáme cibuli nakrájenou na půl kolečka osmažíme do hněda, poté přidáme mléko zjemníme smetanou omáčku zahustíme a okořeníme solí a pepřem(nešetřit) nakonec tam přidáme maso necháme chvilku povařit a podáváme nejlepe s bramborama nebo hranolkama.

Zveřejněno 2. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kovářův Oheň kuřecí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7Az

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kovářův Oheň kuřecí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7Az

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí oheň, kovaruv oheň, hrnec na oheň, hrnec na oheň, kovaruv ohen z kuřecího masa, kovářův hrnec, krakonošův ohen se sýrovou omáčkou, kuřecí oheň recept, recept kuřeci oheň, hrnce na ohen, kovaruv kotlik, kuřeci na ohen, domácí pekárna na ohen

Suroviny:
maso kuřecí, cibule, mléko, smetana, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu